Länk kopierad!

Visningar

lör 25 jan 14:30 - 15:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Plantagegränd 5, Liljeholmen - Vätterstranden, JÖNKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
156 kvm
Avgift
6 846 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

I direkt anslutning till Jönköpings playa finns denna vindsvåning med öppet till nock!

I direkt anslutning till Jönköpings playa finns denna vindsvåning med öppet till nock! Med utsikt i alla väderstreck ser du ut över takåsarna och vyn över Vättern ger en helt annan bild än vad de flesta är vana vid. Att så nära få beskåda det mest eftertraktade vi har i våra omgivningar är en förmån som är svår att beskriva. Denna rofyllda miljö som erbjuds från denna stora rymliga våning är inte till salu särskilt ofta. Nuvarande ägare har bott i bostaden i c:a 20 år sedan huset byggdes om och ombildades till brf. Våningen utgjordes ursprungligen av två lägenheter men nuvarande ägare köpte båda och planlösningen medger idag möjlighet att avgränsa en del av vardagsrummet till ytterligare rum för den som så önskar. Föreningen har gott om p-platser vilket möjliggör ägande till mer än en bil. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse till handläggande fastighetsmäklare på 0708-172220.

Beskrivning

När du tagit hissen från husets markplan och anländer till översta planet nås bara två våningar från denna delen av trapphuset vilket gör ytan framför entrén väldigt privat. Väl inne i den välkomnande HALLEN finns rejäla avhängningsmöjligheter .

I anslutning till entrén finns ingång till ett SOVRUM/KONTOR med parkettgolv och klädkammare. Utsikten från rummet vetter åt söder.

VARDAGSRUMMET beskrivs bäst som extremt rymligt och här finns utöver parkettgolv synliga takbjälkar och öppet till nock samt ett stort runt fönster där blickfånget blir bygdens vackra sjö. Flera fönster finns mot norr- nordväst och även åt öster. Rummet är avdelningsbart till ytterligare rum för den som så önskar utan att ge avkall på rymdkänslan. Som grädde på moset finns ett medgivande från föreningen att man godkänner installation och brukande av braskamin för den som önskar komplettera våningen med detta ( kräver även bygglov).

KÖKET är öppet mot vardagsrummet vilket gör att den bedårande utsikten erbjuds även härifrån. Förvaringen är väl tilltagen och avlastningsytorna rejäla och utrustningen är innefattar allt sedvanligt.

Inne i lägenheten finns ett rymligt FÖRRÅD som ger möjlighet att lätt få tillgång till sånt som folk oftast förvarar i källare eller på vind.

Ett väl tilltaget SOVRUM som lämpligast tjänar som just "MASTERBEDROOM" med parkettgolv och rejäla klädförvaringsmöjligheter.

Ett atrium med klinkergolv som är fullisolerat och kan tjäna både som ett tänkt UTERUM med kvällssolsläge eller som SOVRUM, välj själv, inredningen ger den karaktär åt rummet som du önskar.

I anslutning till vardagsrum och hall finns en gäst WC med plastmatta och helkaklade väggar i fräscht skick och framförallt bra placerat i våningen.

I anslutning till masterbedroom finns dett WC/DUSCH med plastmatta och helkaklade väggar samt tvättmaskin och torktumlare för enkel klädvård.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Vätterbrus - årsredovisning 2018.pdf 346212-deklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun.

Storlek

Boarea 156 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

21

Våning / hiss

Vindsvåning med öppet till nock!
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1900
Övrigt: ombyggnadsår 2000

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vätterbrus
Organisationsnummer: 769608-3752
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21
Antal lägenheter: 40
Antal lokaler: 1

Energideklaration

Energideklarationsdatum: 2010-10-08
Energiprestanda primärenergital: 172 /kWh per kvm och år

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 6 846 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.66600 %
Andel av årsavgiften: 3.64100 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

200 kr/mån

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy