Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lergöksgatan 17, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
57 kvm
Avgift
4 007 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 2:a från 2016 med stor uteplats

Välkommen till en mycket trivsam lägenhet, nyproducerad 2016 som erbjuder ett boende med hög kvalitet och bekvämlighet med hiss från entréplan upp till bostaden.
Komplett kök med rostfria vitvaror och stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare!

- I avgiften ingår TV, bredband, telefoni, VA och värme!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt en kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 57 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1003

Våning / hiss

Bottenplan med uteplats
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen brf lergöken
Organisationsnummer: 769629-1702
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1003
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen Lergöken består av 72 bostadsrätter i 4 st byggnader. Lägenheterna är 2 rok, 3 rok och 4 rok mellan 52 kvm och 81 kvm. Fastigheterna färdigställdes under 2016 och förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Parkering: P-plats med eller utan elstolpe finns att hyra för 350 kr/mån. Det är separat kö. Kontakta Riksbyggen för mer information. Det finns även fem gästparkeringar i området.

Gemensamma utrymmen: Till varje lägenhet hör ett vindsförråd. På vinden finns även cykel- och barnvagnsförråd. På föreningens trevliga innergård finns lekplats, möjlighet till odlingar i pallkragar och cykelparkering under tak.

TV

Telia triple play paketet Lagom ingår i avgiften med TV, Bredband och telefoni.

Internet

Telia triple play paketet Lagom ingår i avgiften med TV, Bredband och telefoni.

Månadsavgift

Avgift: 4 007 SEK / mån
I avgiften ingår TV, bredband, telefoni, VA och värme!

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.22568 %
Andel av årsavgiften: 1.22580 %

Uteplats

Stor uteplats mot gården

Bilplats

P-plats med eller utan elstolpe finns att hyra för 350 kr/mån. Det är separat kö. Kontakta Riksbyggen för mer information. Det finns även fem gästparkeringar i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy