Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Krouthéns Gata 2, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
42 kvm
Avgift
2 626 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproducerad citytvåa i attraktiva Övre Vasastaden

På populär adress i attraktiva Övre Vasastaden, med promenadavstånd till city och resecentrum, återfinns den här mycket stilrena tvåan som stod inflyttningsklar hösten 2017. Här erbjuds ett komplett, bekymmersfritt boende i högsta klass med genomgående enstavsparkettgolv och vitmålade väggytor. Fullutrustat kök från HTH med vitvaror från Siemens, vardagsrum i öppen planlösning mot kök, ett fint sovrum samt ett fräscht, helkaklat badrum med kombimaskin. Bostaden har ett fritt läge belägen högt upp i huset på våning 4 av 5.

Bostadsrättsföreningen satsar på en högre livskvalité för sina medlemmar. Utöver din bostad och den vackra innergården får du även tillgång till ett gym samt till den lyxiga relaxavdelningen som har en bubbelpool och bastu. För era långväga gäster finns tillgång till ett övernattningsrum med eget duschrum. Vidare har föreningen sitt egna parkeringsgarage, cykelrum samt lägenhetsförråd som är belägna i källarplan.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasastaden bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet. Universitetet når man smidigt via buss, cykel eller gång.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy