Länk kopierad!
Bilder Redo
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 110 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 095 000 SEK / utgångspris
Adress
Stenhagsgatan 10D, Våxnäs, KARLSTAD
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70.5 kvm
Avgift
3 969 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad trea en 0,5 tr upp

Välkomna till denna renoverade trea en halv trappa upp på populära Stenhagsgatan 10 D. Bostaden renoverades 2017 och inkluderar såväl ytskikt som det arbetsvänliga köket. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i soligt läge. Välmående bostadsrättsförening som förvaltas av HSB med god ekonomi där månadsavgiften inkluderar såväl värme och vatten som kabel-tv och bredband. Inom promenadavstånd finns mataffärer, apotek samt mycket annan service. Mycket goda bussförbindelser till såväl Karlstads centrala delar som till Bergviks köpcentrum. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Välkommen till Stenhagsgatan 10 D och denna bostad om tre rum och kök bekvämt beläget en halv trappa upp. Hela bostaden (exkl. duschrum) renoverades 2017.

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i garderobspar. Längre ner i hallen erbjuds ytterligare förvaring i garderobsvägg. Vita väggar och mörkt laminatgolv.

KÖK
Praktiskt arbetskök med goda arbetsytor och bra förvaring. Snickerier tillika kakel i vitt och mörk laminatbänkskiva. Plats för matgrupp invid fönster. Maskinell utrustningen i form av fullstor kyl och frys, induktionshäll samt ugn och mikro. Från köket nås hall och vardagsrum. Vita väggar och mörkt laminatgolv.

VARDAGSRUM
Tilltaget vardagsrum med mörkt laminatgolv och vita väggar med fondvägg. Här inryms såväl soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i soligt läge.

SOVRUM 1
Sovrum med plats för dubbelsäng. Golvet klätt med laminatgolv och väggarna är vita med fondvägg.

SOVRUM 2
Mindre sovrum som likväl kan användas som barn- och gästrum som kontor. Golvet klätt med laminatgolv och väggarna är vita.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum i ljusa färger renoverat i föreningens regi på mitten av 1990-talet i samband med stambyte. Duschrummet är utrustat med hörndusch, wc, handfat med spegelskåp och tvättmaskin samt torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration - Hagalundsv. 36A-D, 38A-C, Stenhagsg. 4A-D BRF regbevis 2030 Stocken BRF Stadgar HSB Brf Stocken BRF Energideklaration - Stenhagsgatan 6A-D, 8A-E, 10A-D BRF Stadgar HSB BRF STOCKEN I KARLSTAD 2018.pdf BRF Årsredovisning HSB BRF STOCKEN I KARLSTAD 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun.

Storlek

Boarea 70.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Stocken i Karlstad
Organisationsnummer: 773200-1263
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2
Antal lägenheter: 180
Antal lokaler: 6

Föreningen har 180 lägenheter, fördelade på 24 trappuppgångar.

Garage och parkeringsplatser
Föreningen har 53 garage och 140 parkeringsplatser, de flesta med motorvärmare. Till garagen är det 7-10 års kö, men parkeringsplats finns normalt att hyra för 197 kr/mån för motorvärmare resp 103 kr/mån utan motorvärmare.

Lokaler
Gästrum för övernattning. Gym med crosstrainer, löpband, motionscykel, roddapparat, skivstänger m m. Fritidslokal för mindre fester/sammankomster och även här möjlighet för gästövernattning om gästrummet redan är bokat. Hobbyhörna med arbetsbänk för mindre snickeriarbeten och målning.

Källsortering
Föreningen har tre miljörum där dem sorterar återvinningsbart avfall i 9 fraktioner.

Bredband/telefon/TV
Fastigheten har 250/250 MB bredband och fast telefoni mini genom Bredbandsbolaget och kabel-TV (grundutbud) via Comhem. Allt ingående i månadsavgiften.

Underhållsplan
Föreningen har en 40-årig underhållsplan som uppdateras årligen. Fastigheten genomförde stambyte 1995-96 och samtliga badrum renoverades samtidigt. Alla värmekulvertar byttes ut, dagvatten- och samlingsledningarna byttes/relinades, lägenheternas elkablar drogs om till 3-fas (spis mot tilläggskostnad för innehavaren) samt att balkongerna byggdes ut och glasades in 2011-12.

Bostadsrättstillägg
Ingår i månadsavgiften.
Information om överlåtelser
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren. Kontakta HSB Värmland för aktuell kostnad.

Juridiska personer
Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.

Kontaktperson
För mer information, kontakta vicevärd Carina Nordh via telefon 0707-457712 eller e-post vicevard.stocken@bredband.net.

Föreningens ekonomi

Förvaltas av HSB Värmland och Riksbyggen (teknisk förvaltning).

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 129 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-tv från ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband från Bredbandsbolaget. Ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 969 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme och vatten samt tv, bredband och telefoni.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Drift enligt schablon

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.53444 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Inglasad balkong

Bilplats

Parkeringsplatser finns att tillgå i föreningen. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy