Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 095 000 SEK
Adress
Allhelgonavägen 12A, Öster, NYKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53.5 kvm
Avgift
4 022 SEK / mån
Rum
2 rum

Superfräsch tvårummare i hus med hiss!

Välkomna till Allhelgonavägen 12A och denna tvårummare i toppskick. Lägenheten har genomgått en hel del renoveringar där man bland annat har satt in ett nytt kök, renoverat badrummet samt sett till alla alla ytskikt har fått sig ett lyft! Här bor ni på 53,5 väldigt väldisponerade kvadratmeter i ett hus med hiss!! Området erbjuder närhet till bland annat skola/förskola, restauranger, shopping, samt mysiga lekparker.

Beskrivning

Välkomna in till denna lägenhet med stora sociala samt privata ytor. Köket som ni finner direkt till höger har en öppen planlösning mot vardagsrummet med TV-del samt plats för matgrupp. I köket finner ni ett fint trägolv och målade väggar. När det renoverades valde man en ljus laminatskiva med vitt kakel över. Här finns vitvaror i form av kyl/frys, fläkt, häll, ugn, diskmaskin samt inbyggd micro. Badrummet som ni finner på andra sidan av hallen har genomgående kakel och klinker även detta nyligen renoverat. Här finner ni en dusch, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin. I hallen finns en del förvaringsmöjligheter i ett mindre förråd samt garderob. Det stora vardagsrummet rymmer gott om umgängesyta och har ett fint ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. Sovrummet som ni finner på den mer privata delen av lägenhet är av modell större med väldigt fina ytor för barnsäng eller skrivbord om sådan behövs. Här finns garderober för förvaring och även här fönster i olika väderstreck med fint ljusinsläpp.
Varmt välkomna hem!

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Stadgar Energideklaration.pdf Frågelista.pdf

Länkar

Bostadsfakta

Kommun

Vargen 1, Nyköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Nyköping.

Storlek

Boarea 53.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

24

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Rosenhäll, HSB
Organisationsnummer: 719000-2274
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 24
Antal lägenheter: 30
Antal lokaler: 0

HSB Brf Rosenhäll äger och förvaltar fastigheterna Lammet 1 och Vargen 1 i Nyköping med därpå 1943 uppförda 2 st flerbostadshus med adresserna Allhelgonavägen 10 A-B samt 12 A-B och upplåter 30 lägeneheter med bostadsrätt samt 17 parkeringsplatser med hyresrätt.

Vissa lägenheter har slagits ihop antalet bostäder uppgår därför till 27. Föreningens ordförande är Raymond Anneberg.

17 bilparkeringsplatser.

Föreningens renoveringar

Enligt föreningens underhållsplan så ska fasaderna åtgärdas under 2020.
Föreningen har tidigare utfört de flesta större och kostsamma renoveringar som t.ex. stambyte 1992, fönster 2009 och värmesystem 2000. Se årsredovisningen för en mer utförlig lista.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiprestanda primärenergital: 118 /kWh per kvm och år

TV

ComHem

Internet

ComHem

Månadsavgift

Avgift: 4 022 SEK / mån

Driftskostnad

444 SEK varav:
Försäkring: 144 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.31379 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

P-platser finns med separat kö som sköts av föreningen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy