Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Järfällavägen 92A, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
45 kvm
Avgift
2 812 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad 2:a i öppen planlösning

Välkommen till Brf Vattenkvarnen och till den här trevliga bostaden i attraktivt område. Söderdalen är en helt ny stadsdel i Jakobsberg och kommer sammanlagt bestå av femton unika kvarter. Det centrala läget är oslagbart, då du bor med kort avstånd till centrum, pendeltåg, sporthall samt skolor och dagis. Bara en cykeltur bort finner ni naturreservat, badstrand, skidbacke och Mälaren.

Mycket trevlig lägenhet med optimal planlösning. Hall med plats för avhängning av ytterkläder och skohylla. I anslutning till hallen finns badrum som är utrustat med handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens. Vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Köket är rymligt med plats för matbord. Öppen planlösning mot vardagsrum med behagligt ljusinsläpp via stort fönsterparti och balkongdörr. Från vardagsrum har du utgång till stor balkong om 6 kvm. Sovrum om ca 12 kvm med plats för dubbelsäng och garderobsvägg med skjutbara dörrar med elfa inredning för goda förvaringsmöjligheter. Genomgående vitmålade väggar och och mattlackad parkettgolv

Triple-play från Telia (bredband, digital-TV och IP-telefoni) är ett gemensamt abonnemang i föreningen som ingår i månadsavgiften. Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer.
Till lägenhet hör ett förråd. De gemensamma utrymmen i föreningen kommer vara cykelrum, föreningslokal, rullstol- och barnvagnsförråd. Miljörum för källsortering av olika fraktioner och utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. Längs järnvägen kommer ett parkeringshus att byggas med möjlighet att hyra en plats av föreningen. På den upphöjda gården mellan husen kommer det att planteras lökväxter, träd och buskar. Det kommer finnas såväl en lekplats för de minsta som bekväma sittplatser för de stora. Bostaden ligger i kvarteret Vattenkvarnen som är en del av Söderdalen, ett område som de kommande åren kommer att förvandlas till 15 mysiga bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 nya bostäder. Närmiljön kommer att bestå av parkmiljö med grönområden och vattenspeglar, två förskolor, närservice, lokaler samt mötesplatser kommer också att finnas. Nära kommunikationer och endast 19 min till city.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy