Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Stig Lindbergs gata 17B, Porslinskvarteren, Gustavsbergs Hamn, Gustavsberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
26 kvm
Avgift
1 854 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vackert, välplanerat & vinnande

På Stig Lindbergs gata 17B, mitt i populära Porslinskvarteren, finns denna fina 1:a om 26 kvm. Ljust och rymligt allrum med plats för större soffa, tv-möbel och matplats. Köksdel med bra förvaring och arbetsytor för dig som gillar matlagning. Sovloft med plats för dubbelsäng samt mindre förvaring. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Solig balkong i söderläge.

Till lägenheten finns möjlighet till att hyra parkeringsplats i garaget i källarplan (separat kö). Även förråd, cykelförråd samt barnvagnsförråd finns. Överst i huset finns en fantastisk takterrass med hänförande utsikt över Gustavsbergs hamn och Farstaviken som är tillgänglig för de boende i huset. Här finns lägenheten för dig som vill bo med närheten till skärgården, grönskande natur och vatten men samtidigt ha Stockholms innerstad inom räckhåll. Direktbuss (474) till Slussen tar ca 25 min. Välkommen hem!

Beskrivning

- Välkommen in! Plats för avhängning av ytterkläder och mindre förvaring i hallen.

- Rymligt allrum med gott om plats för större soffa, tv-möbel, förvaring och matplats. Den generösa takhöjden och den öppna planlösningen ger en ökad känsla av ljus och rymd. Snygg köksdel med vitvaror bestående av kyl/frys, spishäll, varmluftsugn, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Utgång till solig balkong i söderläge.

- Sovloft med plats för dubbelsäng samt mindre förvaring.

- Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt

OM OMRÅDET
Bostadsområdet i Gustavsbergs Hamn utvecklas nu till en modern småstad med nya bostäder där den kända porslinsfabriken tidigare låg. Här finns också vårdcentral, flera livsstilsbutiker, Hemköp, restauranger och caféer. Lägenheten ligger i direkt anslutning till mysiga Gustavsbergs hamn och Farsta Slottsvik och är en nyare del i det centrala Gustavberg. Här bor ni mitt bland fina strövområden, mycket naturskönt beläget med vackra omgivningar och populära vandringsleder längs havet (Tjustviksrundan och Gottholmarundan).
Kvarnsjön, på kort promenadväg från lägenheten, är en populär badsjö i närområdet.
Värmdös nyaste kulturtillskott; konsthallen "Artipelag" ligger också på gångavstånd från lägenheten. För mer information, se: http://www.artipelag.se/
Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs centrum som erbjuder det mesta av den närservice man behöver: Coop Konsum, flera olika banker, systembolag, apotek, kiosk och frisör för att nämna något. Gustavsbergs Centrum är även knutpunkten för alla bussar på Värmdölandet med sin busscentral.
Utöver kommersiell service erbjuds mycket olika fritidsaktiviteter för alla åldrar. I centrum ligger Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Gustavsbergsbadet, en badhusanläggning med bl.a. motionsbassäng, rehab-bassäng samt en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor, finns också här.
Med en kort biltur nås både Mölnvik köpcentrum och Värmdö Marknad finns på promenadavstånd, eller nås enkelt med buss eller bil.
Flera skolor och förskolor ligger i och runt Gustavsberg.
För mer information se kommunens hemsida: www.varmdo.se

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Årsredovisning 2018 Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Värmdö kommun, Skattesats 31.51%.

Storlek

Boarea 26 kvm. enligt bostadsrättsföreningen genom den ekonomiska förvaltaren.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

D-1101

Våning / hiss

Våning 2 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1939
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Övrigt: ombyggt 2014-2019
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Fabrikshuset
Organisationsnummer: 769628-1034
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: D-1101
Antal lägenheter: 219
Antal lokaler: 0

Parkering: I garage under huset (separat kö). Kostnad 918 kr/mån.

TV och bredband: Fiber

TV

Fiber. Flera leverantörer finns.

Internet

Ownit

Månadsavgift

Avgift: 1 854 SEK / mån
inkl. värme och kallvatten

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.21060 %
Pantsättningsavgift: 698 SEK
Överlåtelseavgift: 1628 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

I garage under huset (separat kö). Kostnad 918 kr/mån

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, tvättstuga samt gemensam takterrass för föreningens medlemmar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy