Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kärna Centrum 6, Malmslätt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96 kvm
Avgift
5 256 SEK / mån
Rum
4 rum

Luftig, modern och stilren fyra med balkong

Här på trevliga Kärna Centrum 6 hittar du denna helrenoverade hörnlägenhet med ljusinsläpp från två håll, vilket gör att du kan njuta av solljuset hela dagen. Lägenheten, som är i absolut toppskick, är stor och vacker och erbjuder bland annat smarta förvaringslösningar, härliga sociala ytor och fräscha ytskikt. Här bor du om 96 välplanerade kvadratmeter om fyra rum och kök. Det flödar mycket ljus in i bostaden, vilket gör att det aldrig känns trångt och instängt här.

Lägenheten består av en inbjudande och funktionell hall, vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett badrum och tre sovrum. I det öppna och sociala vardagsrummet finns fönster åt två håll och härliga umgängesytor. Köket från Ballingslöv är nyligen renoverat med påkostade material, skåpluckor i grå kulör. Badrummet är fräscht och smakfullt med toalett, hörnbadkar, dubbelhandfat, förvaringsskåp, golvvärme och dimbara spotlights. De ljusa och mysiga sovrummen har tapetserade väggar och laminatgolv och erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter samt plats för säng.

I Brf Riksbyggen Malmslätthus nr 10 bor man bekvämt och trivsamt. För 5256 kr i månaden ingår värme, vatten, kabel-tv, vindsförråd och bredband. Privat förening med 74 lägenheter som har låg belåning, välskötta fastigheter och en etablerad styrelse. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar goda faciliteter. I samma byggnad finns ett stort vindsförråd som följer lägenheten, tillhörande finns även ett gemensamt hobbyrum, cykelhus och återvinningsrum.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, insynsskyddad och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen går att glasa in om så önskas. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan tidigast ske i Januari. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy