Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / utgångspris
Adress
Siloplatsen 6, 9tr, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
2 915 SEK / mån
Rum
2 rum

Högt läge i Stockholm Lighthouse

Exklusiv nyproduktionslägenhet i Stockholm Lighthouse, huvudstadens nya landmärke som vakar över inloppet och där frisk skärgård möter modernt stadsliv. Lägenheten har ett grundutförande av hög standard med bland annat genomgående ekparkettgolv, kök från Vedum och vitvaror från Siemens. Utöver grundutförandet har ett antal smakfulla tillval gjorts för att skapa det där lilla extra. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkong. Den stora balkongen om 7 kvm har en hänförande milsvid utsikt över Nacka Stad, Svindersvik och hela vägen till City, Här njuter du av ett mysigt sovrum och ett rymligt badrum med hotellkänsla.

I komplexet finns flertalet faciliteter; högst upp i den del som kallas Fyrtornet ligger lounge och relax med bastu tillgängligt för alla boende. I den glasade bron som binder ihop Fyrtornet med bakomliggande huskropp ligger en festlokal. Även en övernattningslägenhet kommer att byggas och under markplan finns lägenhetsförråd och garage i tre plan.

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer blir en kulturell samlingsplats i Stockholm. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. I centrum finns Coop, apotek, och annan närservice. Via den nya Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometers bil- och separat cykelväg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. För den aktive finns också en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka, ett flertal busslinjer trafikerar i området och du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtar vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller, cyklar kan medtas).

Läs mer om Kvarnholmen på www.kvarnholmen.com

Beskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med gott om förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar i vitt.

Kök - Smakfullt kök från Vedum med vita speglade köksluckor, grått kakel och laminatbänkskiva med underlimmad diskho. Maskinell utrustning från Siemens bestående av induktionsspishäll, spiskåpa/fläkt i skåp med rostfri front, rostfri varmluftsugn, rostfri mikrovågsugn, helintegrerad diskmaskin och rostfri kyl/frys. Öppen planlösning mot vardagsrum och god plats för matbord. Stora fönster med ogenerad utsikt.

Vardagsrum - Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök och plats för både soffgrupp och matplats. Stora fönsterpartier och utgång till balkong om 7 kvm. Balkongen har högt fritt läge och underbar utsikt över Nacka Stad, Svindersvik och City. Soligt söderläge.

Sovrum - Trevligt sovrum om 10 kvm med plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring.

Badrum - Stilrent badrum med grått klinkergolv och grått kakel. Här finns toalett, handfat med öppen kommod, infälld stor spegel med hylla i natursten, handdukstork, dusch med takdusch och vikbara dörrar, stort vädringsfönster med utsikt och spotlights i tak. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, överskåp i vitt samt arbetsbänk.

Övrigt - Lägenheten har ett genomgående enstavigt ekparkettgolv, målade väggar i vitt, vita golvsocklar, vita släta innerdörrar och fönsterbänkar i natursten.

Övrigt

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer blir en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokalen "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatsen Lilla Kvarnholmen, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort på södra sidan kommer det att byggas en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool.

Nyligen har närcentrumet (Spisbrödsfabriken) öppnat med stor COOP-butik, apotek, kemtvätt/skomakare, frisör, restaurang Crispy pizza och café/bageri Robin Deselius, längs Kvarnholmsvägen finns gym (Puls & Träning), sushi, restaurang Don Poketto och restaurang Don Felice. På kajen finns otroligt populära glassbaren SNÖ. Idag berikas Kvarnholmen av flera smultronställen runt omkring och fler kommer det bli innan området står helt klart. Nyöppnade grundskolan Ebba Brahe (1-9) finns också intill centrumet och i närområdet finns flertalet förskolor.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Via "genvägen" tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn där ICA butik, möbelaffär och Café Slipen ligger. Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når man numera enkelt på endast 15 minuter via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärka kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller).

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2018.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 53 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

31904

Våning / hiss

Våning 9 av 11.
Våningsplan 9 av 11.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Silouette
Organisationsnummer: 769627-2298
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31904
Antal lägenheter: 130
Antal lokaler: 0

Brf Silouette är en äkta bostadsrättsförening (äger marken) som består av tre punkthus med totalt 130 lägenheter samtliga upplåts med bostadsrätt. Inflyttning skedde 2018.

TV

Telia Triple Play (internet, kabel-tv, IP-telefoni) ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 915 SEK / mån
I avgiften ingår: värme, kallvatten, tv och bredband.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
VA: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Varmvattenförbrukning avläses och debiteras separat för varje lägenhet.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.54820 %
Andel av årsavgiften: 0.55000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Det finns 109 garageplatser som tillhör föreningen:

A-plats (2400-2799 mm), 41 st: 1 150 kr/mån
B-plats (2800-3199 mm), 42 st: 1 300 kr/mån
C-plats (3200-3499 mm), 19 st: 1 450 kr/mån
D-plats (handikappanpassad, 3500< mm), 7 st: 1 450 kr/mån

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns cykelrum, källsortering och barnvagnsrum belägna på garage- och entréplan. Föreningen har även en häftig gemensamhetsanläggning högst upp i huset med tillgång till övernattningsrum, en gemensam inglasad lounge med bastu och relaxavdelning samt en bred, glasad spång som rymmer en festvåning. Både från festvåningen och bastun har du en magnifik utsikt över Stockholms stad.

På gården finns planteringar i lådor och belysning samt stenbelagd gångväg.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy