Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Siloplatsen 6, 9tr, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
2 915 SEK / mån
Rum
2 rum

Högt läge i Stockholm Lighthouse

Exklusiv nyproduktionslägenhet i Stockholm Lighthouse, huvudstadens nya landmärke som vakar över inloppet och där frisk skärgård möter modernt stadsliv. Lägenheten har ett grundutförande av hög standard med bland annat genomgående ekparkettgolv, kök från Vedum och vitvaror från Siemens. Utöver grundutförandet har ett antal smakfulla tillval gjorts för att skapa det där lilla extra. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkong. Den stora balkongen om 7 kvm har en hänförande milsvid utsikt över Nacka Stad, Svindersvik och hela vägen till City, Här njuter du av ett mysigt sovrum och ett rymligt badrum med hotellkänsla.

I komplexet finns flertalet faciliteter; högst upp i den del som kallas Fyrtornet ligger lounge och relax med bastu tillgängligt för alla boende. I den glasade bron som binder ihop Fyrtornet med bakomliggande huskropp ligger en festlokal. Även en övernattningslägenhet kommer att byggas och under markplan finns lägenhetsförråd och garage i tre plan.

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer blir en kulturell samlingsplats i Stockholm. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. I centrum finns Coop, apotek, och annan närservice. Via den nya Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometers bil- och separat cykelväg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. För den aktive finns också en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka, ett flertal busslinjer trafikerar i området och du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtar vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller, cyklar kan medtas).

Läs mer om Kvarnholmen på www.kvarnholmen.com

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy