Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44.5 kvm
Avgift
2 841 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vackert, välplanerat, vinnande!

Välkommen hem till denna smart planerade bostad där du har en stor separat sovrumsdel mot innergården. Här bor du högt upp med en planlösning som ger fönster i två väderstreck, en öppen plan mellan kök och vardagsrumsdel där det praktiska arbetsköket har stora bänkytor och förvaring i över- och underskåp. Den öppna planen vid kök och vardagsrumsdelen gör att du med lätthet kan ha en härlig matplats invid fönster samt en mysig sällskapsdel. Stort badrum med tvättpelare. Utanför ytterdörren vid loftgången finns en mysig sittplats i bästa läge.

Välkommen hem till Ursvik - den naturnära stadsdelen som är byggd med omtanke! Att bo i Ursvik med närhet till Igelbäckens naturreservat och Järvafältet, som är ett känt motions- och rekreationsområde, gör att du kan dra fördelarna av naturen ger men samtidigt ges en närhet till citykärnor i både Sundbyberg och Stockholm. Lilla Ursvik, som är precis angränsande, ger området charmen av klassisk arkitektur i 30- och 40-tals byggnader. Att bo i Ursvik ger dig som reser mycket närhet till två stora flygplatser, då Arlanda flygplats ligger ca 20 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet, med bil. Trots områdets lugn når du både E4:an och E18 på mindre än 5 minuter vilket gör att en kort bilresa bort finns finns Mall of Scandinavia och Barkarby Handelsplats men även Kista galleria. För dig som vill åka kommunalt finns exempelvis bussen 504 vid Oxenstiernas allé och tunnelbanan vid Rissne eller Hallonbergen, som är en kortare promenad bort. Planerat är även att Tvärbanan ska göra stopp i Ursvik framöver. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Närmaste mataffär är Willys och Coop som ligger på andra sidan Enköpingsvägen.

Beskrivning

- Utanför entrén, vid loftgången, finns en solig och mysig uteplats med loungedel i bästa läge och som har plats för ett mindre bord.

- Välkomnande hall, med plats för avhängning, som leder direkt in till kök och vardagsrum i öppen plan.

- Välplanerad köksdel med mycket förvaring i såväl under- som överskåp. Här har du bra arbetsytor på den ljusa bänkskivan som tillsammans med de ljusa stänkskyddet harmoniserar med det i övrigt ljusa köket. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, kyl/frys samt diskmaskin.

- I anslutning till kök finns en bra vardagsrumsdel som samtidigt ger plats för matplats invid fönstret.

- Mysigt sovrum mot innergården som har ett stort fönsterparti och plats för den både den stora sängen och förvaringsmöbel.

- Tilltaget badrum inrett med ljusa färger på väggar och mörkt golv. Badrummet är utrustat med WC, dusch, handfat, handdukshängare samt tvättmaskin och torktumlare.

Kort sagt: En underbar lägenhet med smart planlösning gör detta till ett boende utöver det vanliga!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2017.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 44.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

99-2902-1-31-3

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Fanfaren
Organisationsnummer: 769628-9326
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 99-2902-1-31-3
Antal lägenheter: 59
Antal lokaler: 0

Föreningen planerar att göra om styrelserummet till ett kombirum med ett övernattningsrum som föreningens medlemmar kommer kunna nyttja.

Parkering: Föreningen har tillgång till 12 garageplatser (1200 kr/mån) och 2 MC-platser (600 kr/mån)

TV och bredband: Fastigheten ansluts till fibernät för överföring av data, TV och IP-telefoni. Gruppanslutet i Bredbandsbolaget.

Föreningens ekonomi

Föreningen höjde avgiften med 2% per 1 januari 2019. Detta i enlighet med ekonomisk plan men också för ökade kostnader kring sophantering.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Månadsavgift

Avgift: 2 841 SEK / mån
I avgiften ingår: värme, kallvatten och bostadsrättstilläggsförsäkring

obligatoriskt tillägg 204 kronor för bredband tillkommer.

Gårdsplats/innergård

I föreningen finns ett styrelserum med pentry. I källarplanet finns garage, cykelställ, bänk för cykelservice, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

En grovtvättstuga finns utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp etc, anpassat för grovtvätt. Innergården kommer att samnyttjas med småhusen i kvarteret.

På kvarterets innergård finns det cykelställ, lekplats, samlingsplatser, sandlåda och utegym.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.73092 %
Andel av årsavgiften: 1.67321 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1628 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy