Länk kopierad!

Visningar

sön 15 dec 12:00 - 12:30

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 330 000 SEK / utgångspris
Adress
Tollareslingan 33, Tollare, SALTSJÖ-BOO
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54.5 kvm
Avgift
2 852 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a med balkong och havsutsikt.

- Exklusivt läge med magnifik havsutsikt
- Välplanerad 2:a med öppen planlösning
- 3 meter takhöjd
- Garageplats i huset
- Tillgång till föreningens alla faciliteter
- gym/bastu/relax
- övernattningsrum
- takterass
- grovtvättstuga
- barnvagnsrum
- Bilpool med två års fritt medlemsskap

Välkommen hem till denna minst sagt välplanerade 2:a med öppen planlösning och 3 meter i takhöjd. Här bor du i HSB:s projekt Tollare Strand precis intill strandpromenaden och havet. Från såväl lägenheten som föreningens innergårdar och takterrasser ser du havet. Med hissen har du direktkontakt med kajen och framöver kommer det vara en levande promenad här som tar dig åt ena hållet genom hela Tollare och naturreservatet med klippbad och åt andra hållet in i det vackra villaområdet och Stockholms bästa smokerestaurang The Old Smokehouse.

Lägenheten är otroligt genomtänkt och med sina kvadratmeter får du allt som behövs för ett bekvämt boende som ett stort vardagsrum med öppen modern planlösning till köket. Takhöjden i hela lägenheten är otroliga 3 meter vilket ger en härlig rymd. Från vardagsrummet når man balkongen som förlänger känslan av sociala ytor under sommarhalvåret och det lugna och fria läget med utsikt över havet ger en otrolig livskvalité.

Sovrummet är rymligt för dubbelsängen med bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar.Badrummet bjuder på såväl dusch som kombinerat tvättmskin/torktumlare. Allt detta ackompanjeras av smakfull inredning med en genomgående hög standard som vitlaserade ekparkettgolv och smakfulla färger i såväl kök som badrum.

Välkommen till HSB brf Tollare Strand, områdets absolut bästa läge invid kajen. Strama eleganta putsfasader, väl tilltagna fönster som låter ljuset flöda in i lägenheterna, vattnets speglingar som reflekteras på de solbelysta fasaderna. Här är du långt från storstadens ljud och buller, istället bor du så nära kajen att du kan njuta av vågskvalp och ljudet av fiskmåsar till ditt morgonkaffe.

Den som flyttar in i Tollare Strand väljer livskvalitet och ett liv nära vatten och natur. Varför inte börja dagen med frukost på terrassen, balkongen eller den egna balkongen. Utsikten över Lännerstasundet och ön Mårtens holme är magnifik. Det här är ett riktigt exklusivt läge där husen placerats som ett pärlband längs vattnet. Ta en daglig "passeggiata" längs strandpromenaden och solbryggan och koppla bort allt vad jobb och vardagsstress heter. Och är du intresserad av sjöliv och har fritidsbåt är det i stort sett bara att kasta loss. Det finns planer på en ny marina med båtplatser.

Det här är ett bostadsområde som bjuder in till gemenskap och socialt umgänge. Trivsel och livskvalitet står i fokus. Dina grannar träffar du på de gemensamma takterrasserna där utsikten över vattnet är slående. Föredrar du att umgås lite längre ner, närmare vattnet beger du dig till någon av de tre gemensamma innergårdarna som bjuder på en grön oas med lummig växtlighet och lugn. Här blir det även en sandlåda och utrymme för barnens lek. Det är inte bara utemiljön som lockar. Efter en lång dag kan det vara skönt att ta en sväng till föreningens gym, eller slappna av i relaxavdelningen där det finns bastu. Den som har långväga gäster har möjlighet att använda ett gemensamt övernattningsrum som även kan nyttjas som festlokal eller styrelserum. Vinter och höst är det perfekt att efter en promenad i naturen kunna skölja av leriga stövlar och skor eller för den delen djurtassar i groventrén. För lite mer omfattande tvättbehov finns två gemensamma grovtvättstugor.

Du parkerar bekvämt i garaget, som kommer att ha 88 platser, eller på någon av föreningens fyra markparkeringar. Men egen bli är inte ett måste. Ur miljösynpunkt är det ett smart val att dela bil med andra. Vi bygger tre bilpoolsplatser, och bjuder på medlemskapet under de första två åren.

Beskrivning

HALL - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med grått klinkergolv och målade väggar i vitt. En garderob.

VARDAGSRUM - Ljust och öppet vardagsrum med vitpigmenterat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Fönster i hörna med fantastiskt havsutsikt med utgång till balkong.

BALKONG - Rymlig balkong om 4,8 kvm i nordostläge med förmiddags- och dagssol. Underbar utsikt över havet.

KÖK - I vardagsrummet ligger köket från VEDUM som är inrett med grå luckor, grå bänkskiva och vitt kakel. Vitvaror såsom induktionsspishäll, rostfri varmluftsugn, inbyggd fläkt, rostfri kyl/frys, rostfri mikrovågsugn och rostfri diskmaskin. Samtliga vitvaror från Electrolux.

SOVRUM - Trevligt sovrum med vitlaserat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Gott om förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar i frostat glas.

BADRUM - Smakfullt badrum med grått klinkergolv (golvvärme) och vitt kakel. Här finns toalett, handfat med ljusgrå kommod, badrumsskåp, handdukstork, dusch med vikbara dörrar samt takdusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux med arbetsbänk och överskåp.

ÖVRIGT - Hela lägenheten har takhöjd på 3 meter.

Övrigt

På södra delen av Boo-halvön med det soliga Lännerstasundet nedanför slänten, hittar du Tollare. Anlagt från grunden skapas detta område och håller på att utvecklas till Nackas mest moderna och genomtänkta område. Tollare byggs mitt bland klippor, tallar, vatten och holmar; grönskande natur omgärdar dessutom Tollare från alla håll som Nackareservatet i väst, värmdölandet i öst och bara några få minuters promenad till Tollare träsk. Områdets självklara mittpunkt är torget med närlivs, sushi, gym, öppen förskola och yogastudio. Intill torget ligger Grindstugan med nyöppnat café och bageri. Och nere vid ängen finns en stor nybyggd lekplats med fotbollsplan.

Nere i hamnen händer det mycket, framöver kommer man kunna njuta av den mysiga strandpromenaden intill Lännerstasundet med cafeér, restauranger och fantastiska vyer. Här ligger också Mårtens holme, dit du kommer kunna ta dig till via en flytbro för bad och lek. I hamnen kommer det också bli en småbåtshamn och här planerar man för båtförbindelse in till city.

I Tollare får du det bästa av två världar. Å ena sidan ett liv mitt i naturen. Å andra sidan nära till allt du behöver av service som Björknäs C och Nacka Forum och kommunikationer. Här finns tät busskommunikation som också kommer utökas med nya linjedragningar som tar dig in till city på en dryg kvart. På sikt planeras även SL-båtar (Sjövägen) att trafikera Tollare.

Johannes Petri skola och förskola samt förskolan Lilla Tollare finns redan på plats och ytterligare en förskola (förskolan Utkiken) öppnar i höst. Nackas rika föreningsliv omfattar allt från fotboll, basket och handboll till segling, gymnastik och ridning. Läs mer om Tollare på www.tollareinacka.se

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018.pdf Ekonomisk plan.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 54.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

51 (1303)

Våning / hiss

Våning 5 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeväxlare

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Tollare Strand
Organisationsnummer: 769630-5809
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 51 (1303)
Antal lägenheter: 115
Antal lokaler: 0

HSB Brf Tollare Strand är en äkta bostadsrättsförening belägen med Tollares bästa läge nere vid strandkanten precis intill strandpromenaden. Föreningen består av 115 lägenheter fördelade på 5 huskroppar. Föreningen äger marken och har en bra och stabil ekonomisk plan. HSB Brf Tollare Strand är medlem i HSB Stockholm.

Husen är sex till åtta våningar och byggs i suterräng med tre tillhörande innergårdar placerade mellan husen. Samtliga hus har entréer mot Tollareslingan och mot kajen. De nedre entréerna har groventré med avspolningsmöjligheter. Varje hus har en gemensam takterrass för de boende. Terrasserna utrustas med bord och solstolar.

Parkering: Du parkerar bekvämt i garaget, som kommer att ha 88 platser, eller på någon av föreningens fyra markparkeringar. Men egen bli är inte ett måste HSB bygger också tre bilpoolsplatser och bjuder på medlemskapet under de första två åren.

TV och bredband: Tv och bredband via fiberanslutning. Leverantör: Zmarket. I lägenheten monteras en multimediacentral. Bredbandsuttag finns i lägenhetens samtliga rum. Bedömd kostnad för detta är 208 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: I föreningen kommer det finnas gym (hus 3), relaxavdelning med bastu (hus 1), övernattningslägenhet (hus 5) och två gemensamma grovtvättstugor (hus 2 och 4).

Månadsavgift

Avgift: 2 852 SEK / mån
I avgiften ingår: värme och kallvatten.

Gårdsplats/innergård

Det här är ett bostadsområde som bjuder in till gemenskap och socialt umgänge. Trivsel och livskvalitet står i fokus. Dina grannar träffar du på de gemensamma takterrasserna där utsikten över vattnet är slående. Föredrar du att umgås lite längre ner, närmare vattnet beger du dig till någon av de tre gemensamma innergårdarna som bjuder på en grön oas med lummig växtlighet och lugn. Här blir det även sandlåda, utrymme för barnens lek sittplatser och solstolar.

Driftskostnad

580 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
VA: 210 SEK
Elektricitet: 220 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.61216 %
Andel av årsavgiften: 0.64531 %
Pantsättningsavgift: 698 SEK
Överlåtelseavgift: 1628 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett lägenhetsförråd om 2-3 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy