Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tollareslingan 33, Tollare, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54.5 kvm
Avgift
2 852 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad 2:a med balkong och havsutsikt.

- Exklusivt läge med magnifik havsutsikt
- Välplanerad 2:a med öppen planlösning
- 3 meter takhöjd
- Garageplats i huset
- Tillgång till föreningens alla faciliteter
- gym/bastu/relax
- övernattningsrum
- takterass
- grovtvättstuga
- barnvagnsrum
- Bilpool med två års fritt medlemsskap

Välkommen hem till denna minst sagt välplanerade 2:a med öppen planlösning och 3 meter i takhöjd. Här bor du i HSB:s projekt Tollare Strand precis intill strandpromenaden och havet. Från såväl lägenheten som föreningens innergårdar och takterrasser ser du havet. Med hissen har du direktkontakt med kajen och framöver kommer det vara en levande promenad här som tar dig åt ena hållet genom hela Tollare och naturreservatet med klippbad och åt andra hållet in i det vackra villaområdet och Stockholms bästa smokerestaurang The Old Smokehouse.

Lägenheten är otroligt genomtänkt och med sina kvadratmeter får du allt som behövs för ett bekvämt boende som ett stort vardagsrum med öppen modern planlösning till köket. Takhöjden i hela lägenheten är otroliga 3 meter vilket ger en härlig rymd. Från vardagsrummet når man balkongen som förlänger känslan av sociala ytor under sommarhalvåret och det lugna och fria läget med utsikt över havet ger en otrolig livskvalité.

Sovrummet är rymligt för dubbelsängen med bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar.Badrummet bjuder på såväl dusch som kombinerat tvättmskin/torktumlare. Allt detta ackompanjeras av smakfull inredning med en genomgående hög standard som vitlaserade ekparkettgolv och smakfulla färger i såväl kök som badrum.

Välkommen till HSB brf Tollare Strand, områdets absolut bästa läge invid kajen. Strama eleganta putsfasader, väl tilltagna fönster som låter ljuset flöda in i lägenheterna, vattnets speglingar som reflekteras på de solbelysta fasaderna. Här är du långt från storstadens ljud och buller, istället bor du så nära kajen att du kan njuta av vågskvalp och ljudet av fiskmåsar till ditt morgonkaffe.

Den som flyttar in i Tollare Strand väljer livskvalitet och ett liv nära vatten och natur. Varför inte börja dagen med frukost på terrassen, balkongen eller den egna balkongen. Utsikten över Lännerstasundet och ön Mårtens holme är magnifik. Det här är ett riktigt exklusivt läge där husen placerats som ett pärlband längs vattnet. Ta en daglig "passeggiata" längs strandpromenaden och solbryggan och koppla bort allt vad jobb och vardagsstress heter. Och är du intresserad av sjöliv och har fritidsbåt är det i stort sett bara att kasta loss. Det finns planer på en ny marina med båtplatser.

Det här är ett bostadsområde som bjuder in till gemenskap och socialt umgänge. Trivsel och livskvalitet står i fokus. Dina grannar träffar du på de gemensamma takterrasserna där utsikten över vattnet är slående. Föredrar du att umgås lite längre ner, närmare vattnet beger du dig till någon av de tre gemensamma innergårdarna som bjuder på en grön oas med lummig växtlighet och lugn. Här blir det även en sandlåda och utrymme för barnens lek. Det är inte bara utemiljön som lockar. Efter en lång dag kan det vara skönt att ta en sväng till föreningens gym, eller slappna av i relaxavdelningen där det finns bastu. Den som har långväga gäster har möjlighet att använda ett gemensamt övernattningsrum som även kan nyttjas som festlokal eller styrelserum. Vinter och höst är det perfekt att efter en promenad i naturen kunna skölja av leriga stövlar och skor eller för den delen djurtassar i groventrén. För lite mer omfattande tvättbehov finns två gemensamma grovtvättstugor.

Du parkerar bekvämt i garaget, som kommer att ha 88 platser, eller på någon av föreningens fyra markparkeringar. Men egen bli är inte ett måste. Ur miljösynpunkt är det ett smart val att dela bil med andra. Vi bygger tre bilpoolsplatser, och bjuder på medlemskapet under de första två åren.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy