Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Finnboda varvsväg 10D, Finnboda Hamn, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
3 993 SEK / mån
Rum
3 rum

Övrig kontakt

Izabella Höglund
Övrig kontakt Izabella Höglund

Välplanerad med stor balkong och havsutsikt.

Välkommen hem till detta inbjudande boende i Finnboda hamn, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav/natur och närheten till city. Lägenheten är nybyggd 2014 och stoltserar med ett fritt läge och underbar havsutsikt. Balkongen som ligger vänd mot sydväst är på hela 7 kvm och inglasad. Den bjuder på såväl eftermiddags- och kvällssol och härlig utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Här njuter man av underbara solnedgångar.

Lägenheten är otroligt välplanerad och genomgående med kök och vardagsrum i öppen planlösning och moderna smakfulla materialval. I vardagsrummet ligger fokus på det stora fönsterpartiet med fri utsikt över havet samt utgången till balkongen. Köket går i vitt med rostfria vitvaror. Här finns möjlighet till två matplatser, en med plats för stora sällskap intill entrén och en bardel intill vardagsrummet.

Master bedroom som ligger i anslutning till vardagsrummet har även det stora fönsterpartier. I sovrummet finns det gott om förvaring i form av garderobsvägg med skjutdörrar. Det andra sovrummet nås från hallen och här finns gott om plats för både säng och skrivbord.

Badrummet är helkaklat och modernt inrett med badkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten har genomgående ekparkettgolv och målade väggar.

Populär och väldigt välskött förening med god ekonomi och garage i källarplan.

Det unika läget ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda Hamn ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy