Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Creutzgatan 11, 3tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
18 kvm
Avgift
1 146 SEK / mån
Rum
1 rum

Underbar 20-talscharm - lugnt läge mot gård - Ytterst väldisponerad

Underbar liten pärla med vackert bevarade 20-talsdetaljer som ligger höst upp i huset mot föreningens lugna och grönskande innergård. Här finner du ytterst väldisponerade 18 kvm där ett loft med plats för 105 cm säng gör det möjligt att möblera med sällskapsdel, extra förvaring och matbord i vardagsrummet. Rummet bjuder på en fantastisk rymd med generös takhöjd och får ett härligt ljusinsläpp från ett stort spröjsat fönster med djup fönsterbänk. Köket ger dig bra förvaring och är utrustat med gasspis samt kyl med frysfack. I hallen finns förvaring samt utrymme att hänga av ytterkläder och skor. Badrummet har vitkaklade väggar samt klinker i bruten vit nyans. Lägenheten passar perfekt som första boende eller som övernattningslägenhet.

I trapphuset finns gemensamma balkonger som har utsikt över föreningens fantastiska innergård. Till lägenheten hör även två förråd. Välkommen att flytta in i en välskött och populär förening med låg avgift samt bland annat gemensamhetslokal och gästlägenheter. Här finns även en underbar innergård med härlig grönska, uteplatser och grill. På sommaren blir den till en oas där du kan ligga och sola samt njuta av lugnet till såväl frukostar som grillmiddagar.

Thorildsplan är i grund och botten namnet på en liten park invid Creutzgatan och Gyllenborgsgatan belägen i Holmiaområdet. Här finns vackra 20-tals fastigheter på charmiga små gator. På Creutzgatan 11 har du nära till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet. Kommunikationerna hit är oslagbara med Thorildsplans station (grön linje) som finns mindre än 1 minut bort Stadshagens station (blå linje) som du når på knappa 5 minuter. Buss 50 går några gator bort och tar dig till Fridhemsplan, Odenplan och hela vägen till Universitetet. Du bor med ett centralt läge med Friskis&Svettis, flertalet restauranger och fik samt all tänkbar service strax över gatan. Fridhemsplan tar du dig till på ca 7-10 minuter och vill du storhandla finns ICA Maxi vid Lindhagens Galleria där du även hittar apotek och systembolag. Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet, volleybollplan mm intill. Från "Rålis" kan du ta dig runt Kungsholmen på härliga promenad- och löparspår ca. 1 mil längs med vattnet. Inom en kilometer når du även underbara klippbad i såväl Fredhäll som Hornsberg.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy