Länk kopierad!

Visningar

sön 15 dec 12:00 - 13:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 500 000 SEK / Fast pris
Adress
Edövägen, Västra Orminge, Saltsjö-Boo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84 kvm
Avgift
4 778 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv nyproduktion centralt i Orminge!

På en hög höjd strax intill ett grönområde nära Orminge centrum i Saltsjö-Boo planerar Aros Bostad för omkring 260 bostäder. Ett hemtrevligt kvarter med flervåningshus byggda i trä och endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Det nya bostadskvarteret O2 Orminge är sprunget ur tanken på trivsel, gemenskap och kvalitet. Husen och kvarteret ritas av det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson och uppförs av den kunniga byggpartnern Lindbäcks. Husen är välbyggda och yteffektiva med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä.

De ljusa lägenheterna i O2 Orminge karaktäriseras av genomtänkt enkelhet och ett stilrent utförande. Klassiska material är valda för sin hållbarhet och beständighet liksom för att kunna åldras och bli vackrare med tiden.

Här bor du i en minst sagt välplanerad 3:a om 84 kvm med genomgående mattlackat ekparkettgolv och målade väggar. Lägenhetens stora vardagsrum ligger i öppen planlösning mot köket som går i smakfullt vitt med kromade handtag i läder. Från vardagsrummet når du en av de två mysiga balkongerna överblickande innergårdarna med soligt sydväst läge. Badrummet håller mycket hög klass med sobra materialval och en praktisk tvättdel med arbetsbänk, i lägenheten finns också en extra gästtoalett. Lägenhetens två sovrum ligger åt olika håll i bostaden och båda sovrummen har förvaring, precis utanför finns också ett praktisk förråd om 3 kvm. Master bedroom har utgång till balkong med kvällssol.

De stora fönsterpartierna blickar ut över det lummiga området och föreningens innergård kommer vara ordentligt inbjudande under sommardagarna när solens strålar lockar. Man satsar stort på gårdarna och här planeras det för en lustfyllt utformad lekpark, en bollbur, ett utegym liksom boulebana för alla åldrar. Dessutom tillkommer en stor yta med konstgräs som fungerar både som fotbollsplan eller för yoga-pass. På en av gårdarna ligger också en trevlig och väldisponerad grillplats och på en annan gård planeras det för ett glasat växthus avsett för egen odling.

De stora fönsterpartierna blickar ut över det lummiga området och föreningens innergård kommer vara ordentligt inbjudande under sommardagarna när solens strålar lockar. Man satsar stort på gårdarna och här planeras det för en lustfyllt utformad lekpark, en bollbur, ett utegym liksom boulebana för alla åldrar. Dessutom tillkommer en stor yta med konstgräs som fungerar både som fotbollsplan eller för yoga-pass. På en av gårdarna ligger också en trevlig och väldisponerad grillplats och på en annan gård planeras det för ett glasat växthus avsett för egen odling.

Det går lätt och fort att ta sig fram med kommunala färdmedel då Orminge Centrum utöver bra butiker och mataffärer är ett nav för busskommunikationen i området. När man köper sitt boende i O2 Orminge får man dessutom 6 månader fritt SL-kort och medlemskap i bilpool, allt för att ditt boende ska bli så enkelt som möjligt. Att få komma till O2 Orminge är som att äntligen hitta hem!

Inflyttning i mars/maj 2020. Läs mer om projektet på https://o2orminge.se/

Beskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. En garderob och plats för avhängning, längre in i hallen finns en stor klädkammare.

Kök - Smakfullt kök med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Köket är inrett med vita släta köksluckor, kromade handtag med brunt läder och vit bänkskiva med tillhörande stänkskydd. Maskinpark från Electrolux såsom spishäll, varmluftsugn, diskmaskin, kyl och frys. God plats för matbord intill köket och öppen planlösning mot vardagsrum. Utgång till uteplats.

Vardagsrum - Trevligt vardagsrum med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Utgång till uteplats om 14 kvm. Läge: Sydväst/dag- och eftermiddagssol.

Sovrum 1 - Rymligt sovrum med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Garderobsvägg med 4 garderober samt utgång till uteplats om 15 kvm. Läge: Nordväst/Kvällssol.

Sovrum 2/3 - Trevligt sovrum med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. En garderob.

Badrum 1 - Rymligt badrum med grått klinkergolv och vitt kakel i halvstensförband. Här finns toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, infällda spotlights i tak och dusch med glasväggar. Tvättdel med tvättmaskin/torktumlare med vit arbetsbänk och vägghängda skåp.

Badrum 2 - Rymligt badrum med grått klinkergolv och vitt kakel i halvstensförband. Här finns toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, infällda spotlights i tak och dusch.

Förråd - Intill lägenhetens entré på samma våningsplan ligger ett förråd om 4 kvm.

Övrigt

Hemtrevliga O2 Orminge ligger i Nacka kommun i delen Saltsjö-Boo ungefär en och en halv mil utanför Stockholm. Orminge som delas in i Västra respektive Östra Orminge är egentligen en stor ö. Närheten till det blå och glittrande vattnet är påtaglig med både gång- och cykelavstånd till magnifika Skurusundet och båtlivet i Saltsjön, men också genom tillgång till ett stort antal rena bad- och fiskevänliga sjöar som ligger alldeles in på knuten.

Förutom grönskande och vattennära natur är Orminge också omtalat för sitt rika kultur- och föreningsliv. Ormingeandan är ett välkänt och positivt laddat begrepp som präglas av gemenskap, grannsämja och trivsel. Här vill man stanna, leva och bo.

Orminge centrum som är det kommersiella navet i området är alldeles lagom stort. I centrumet som just nu genomgår en samtida uppdatering finns de viktigaste vardagsfunktionerna som välsorterad mataffär, apotek, klädbutiker, bibliotek, kemtvätt och skrädderi, systembolag, en charmig leksaksaffär och inte minst Lindebergs Bageri & Konditori.
I centrum ligger också motionspalatset Friskis & Svettis och tillskottet Court1 som har många banor för padel-tennis men också hallar för träning. Här ligger även Folkets hus med fritidsgård och möjlighet för dans och teater liksom Kyrkans hus som erbjuder många aktiviteter för både barn och vuxna.

Från Orminge Centrum går bussarna till Slussen på knappt 20 minuter. Bussresan blir till en skön stund med tid att avsluta ett ofärdigt meddelande eller lyssna på en pod och rofyllt titta ut genom fönstret för att se huvudstaden breda ut sig. I enlighet med Nacka kommuns önskemål får alla nyinflyttade i O2 Orminge ett sex månaders SL-kort, för att få erfarenhet av turtäthet och restider. (1st SL-kort/bostad). Varje hushåll erbjuds också medlemskap i områdets bilpool. Bilpoolsplatser kommer att finnas i området vilket kommer att underlätta vardagen för alla hushåll utan bil.

Det finns flera kommunala förskolor inom nära avstånd samt 3 grundskolor: Orminge skola, Vittra skolan (friskola), och Myrsjöskolan.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Syret.pdf Erbjudande från Handelsbanken.pdf Registreringsbevis Brf Syret 769634-5714.pdf Material och teknisk beskrivning.pdf Kostnadskalkyl Brf Syret.pdf Trygghetspaket.pdf Situationsplan.pdf Fasadritningar.pdf Planritningar.pdf Broschyr.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Boo.

Storlek

Boarea 84 kvm. Areauppgifter enligt ritning(ar).

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

08.1003

Våning / hiss

Entréplan
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019/2020
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: FTX värmeåtervinning

Föreningen

Föreningens namn: Brf Syret
Organisationsnummer: 769634-5714
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 08.1003
Antal lägenheter: 58
Antal lokaler: 0

TV

Tv och bredband via fiber med multimedia uttag i varje rum.

Månadsavgift

Avgift: 4 778 SEK / mån
I avgiften ingår: värme och vatten.

Driftskostnad

630 SEK varav:
Försäkring: 180 SEK
Elektricitet: 450 SEK
Driftkostnaderna är räknade enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.80024 %

Uteplats

Balkongerna är väl tilltagna och delvis saxade över hörnen, allt för att maximera ljusinsläppet och öppna upp uterummet mot grönska, fri sikt och den befriande känslan av den höga himlen utanför. Bostäderna på de översta våningarna avslutas med en långsträckt och indragen takterrass. Den långa terrassen vetter mot sydväst med eftermiddags- och kvällssol.

Takterrasser liksom övriga balkonger är i trä, med trägolv och träpanel på väggarna, vilket skapar en ombonad känsla och förstärker intrycket av ett extra rum. Både terrasser och balkonger är försedda med klädda metallräcken vilket bidrar till det genomarbetade intrycket och känslan av gediget säkerhetstänk.

Bilplats

Gemensamt garage i källarplan med 141 p-platser varav 35 st är laddningsbara, för de hus garaget är beläget under huset finns direktaccess med hiss. I dagsläget kommer platserna kosta 1 100 kr/mån.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy