Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / utgångspris
Adress
Korpstigen 4B, Bro - Råby, BRO
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
4 367 SEK / mån
Rum
3 rum

TREA MED STOR OCH SOLIG UTEPLATS

Välkommen till en mycket fin 2 rum & kök om 63 kvm i Brf Bo Klok (är egentligen en 3 rum o kök som enkelt kan återställas till det). Genomgående ljus och trevlig bostad med en mycket trivsam känsla. Rymlig hall med bra avhängningsplats samt klädkammare, bra badrum med wc, dusch och tvättmaskin samt bra hyllplansförvaring. Öppet kök och vardagsrum med utgång till stor altan på baksidan. Uteplatsen ligger i absolut bästa söderläget med sol från tidig förmiddag till sena kvällen och gott om plats finns för utemöbler, grill och solsängar, nedanför ligger gräsmatta med bra plats för utomhusaktiviteter. Förrådshus framför bostadshuset och parkering intill detta. En fin liten kolonilott tillhörande bostadsrätten ingår i köpet. Bra och centralt placerat område med närhet till Bro centrum med affärer, skolor och förskolor och pendeltågsstation.

Beskrivning

Äntligen en tvåa (ursprunglig trea) till försäljning i det mysiga och välskötta BoKlok området i Bro! Bostadsområdet ligger nära Bro centrum med affärer och kommunal service. Pendeltåget stannar ca 700 meter från huset och busshållsplats finns precis utanför området på Råbyvägen. Stora fönster, högt i tak, öppen planlösning samt en suverän altan ger bostaden det där lilla extra och en mycket trivsam huskänsla. 4B ligger på entréplan med hörnläge och har altan i bästa solläget. Utanför altanen ligger ett större grönområde med gräsmatta som är perfekt för lek och spel!

Entré till lägenheten sker från entrégården framför huset och ovanför ytterdörren in till lägenheten finns tak som skyddar vid tråkig väderlek. Varje huskropp i området har en egen trevlig gård mellan bostadshuset och förrådslängan - det känns lite Bullerbyn och är mycket hemtrevligt!

HALL
Entré i hall i vinkel med bra avhängningsplats för kläder och skor. I hallen finns även en utmärkt klädkammare.

BADRUM MED TVÄTT
Fint och fräscht badrum med vita kaklade väggar och ljusgrå våtrumsmatta på golvet. Här finns wc, dusch, tvättställ och badrumsskåp. Tvättmaskin finns och hyllplanssystem med vikbänk. Ett fönster släpper in dagsljus och ger bra vädring.

SOVRUM 1
Rymligt rum med garderobsvägg i vinkel (garderober ingår). Bra plats för dubbelsäng och sovrumsmöbler, fönster mot väster.

KÖK / VARDAGSRUM
Lägenhetens hjärta är utan tvekan det kombinerade köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Kök med snickerier i ljust trä, vitt kakel och svarta detaljer, kombinerad kyl och frys, spis med ugn och diskmaskin finns. Stora fönster och dubbeldörrar ut till altanen på baksidan. Vita väggar och ekparkettgolv. Rummet kan delas av och här ligger då det andra sovrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun.

Storlek

Boarea 63 kvm.

Rum

3 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

09993

Våning / hiss

Bottenvåning.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2004

Föreningen

Föreningens namn: Brf BoKlok Råby
Organisationsnummer: 769608-3331
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 09993
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

Ommålning av samtliga fasader 2011.
Bergvärme installerat 2012.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2. 14 kanaler ingår i avgiften.

Internet

Bredband. Telia fiber.

Månadsavgift

Avgift: 4 367 SEK / mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Uppvärmning: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.39096 %
Andel av årsavgiften: 2.36121 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1162 SEK

Uteplats

Stor uteplats med rejäl altan i söderläge.

Bilplats

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran. Finns att hyra med el-uttag.

Vägbeskrivning

Från E18 kör in mot Bro Centrum. Sväng vänster in på Råbyvägen efter macken på vänster sida och sedan direkt höger. Detta är Korpstigen. Kör höger och parkera på gästparkering. Skyltat på visningsdagen. Se www.hitta.se eller www.eniro.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy