Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK
Adress
Baldergatan 4, Märsta - Valsta, MÄRSTA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 054 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig, barnvänlig och välplanerad trea på Baldergatan 4

Välkommen in i denna lägenhet om 76 kvadratmeter! Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en charmig och barnvänlig bostad vars yta disponeras på ett optimalt sätt.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med gott om plats. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett mysigt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för garderob. Köket är stort, trevligt och praktiskt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det rymliga, välplanerade och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, badkar, handfat, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen.

Beskrivning

Hall
Den välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och ljust golv och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? gott om plats för jackor och skor.

Kök
Det stora, trevliga och praktiska köket har vitmålade väggar och ljust golv. Utrustningen består av kyl, frys, spis, ugn, diskmaskin och fläkt. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett rymligt, välplanerat och lättmöblerat rum med ljust golv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Från hallen når du lägenhetens master bedroom ? ett mysigt rum med ljust golv och ljusa väggar. Rummet har fint ljusinsläpp och plats för garderob.

Sovrum 2
Ett stort och mysigt sovrum med plats för stor säng och plats för garderob. Vitmålade väggar och har ljust golv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum
Stort, fräscht och stambytt badrum med toalett, badkar, handfat, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets våtrumstapet.

Balkong
I vardagsrummet finner du en stor balkong med lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen. Här har du fin utsikt mot innergården.

Dokument (pdf)

BRF Stadgar Brf Tallen.pdf BRF Årsredovisning 2017 BRF Energideklaration Idungatan 29.pdf Stadgar tallen.pdf Årsredovisning Tallen.pdf Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Sigtuna kommun, Skattesats 33.26%.

Församling

Valsta.

Storlek

Boarea 76 kvm. Enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

61-2609-2-31-5

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1968-69
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tallen
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 61-2609-2-31-5
Antal lägenheter: 408
Antal lokaler: 115

Föreningen består av 20 bostadshus med 408 lägenheter som har adresserna Baldergatan 3-46 och Idungatan 1-43. Husen byggdes 1968-1969

Parkering: Det finns garageplats och p-plats med eller utan elstolpe. Till alla parkeringsplatser tillämpas en separat kö

TV och bredband: Bredband via Ownit 100 mb/s ingår i avgiften
Kabel-TV via ComHem

Gemensamma utrymmen: Det finns tvättstuga, källarförråd, bastu, föreningslokal, hobbylokal (snickarbod), gästlägenhet (f.n 300 kr/natt) och byteslokal (lämna in saker och byt till dig andra saker)

Föreningens renoveringar

Stamrenovering i form av relining (2012)
Internet har uppgraderats, ventilationsrensning och OVK besiktning, installation av ny nödbelysning i källare och garage
2015 - Fortsatt införande av nyckellöst passersystem, fortsatt upprustning av gårdar/planteringar
2016 - Tvättstugor renoverade med nya tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2018-10-31
Energiprestanda primärenergital: 138 /kWh per kvm och år

TV

Kabel-tv via ComHem

Internet

Fiber via Ownit

Månadsavgift

Avgift: 4 054 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.22994 %
Andel av årsavgiften: 0.23059 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Reparationsfond: 6 979 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Gjorda renoveringar: Stamrenovering i form av relining (2012)
Internet har uppgraderats, ventilationsrensning och OVK besiktning, installation av ny nödbelysning i källare och garage
Ytterligare renoveringar, se årsredovisning

Uteplats

Rymlig och fin balkong i västerläge

Bilplats

Det finns garageplats och p-plats med eller utan elstolpe. Till alla parkeringsplatser tillämpas en separat kö

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga, källarförråd, bastu, föreningslokal, hobbylokal (snickarbod), gästlägenhet (f.n 300 kr/natt) och byteslokal (lämna in saker och byt till dig andra saker)

Bilplats

Det finns garageplats och p-plats med eller utan elstolpe. Till alla parkeringsplatser tillämpas en separat kö.

Närområde

Allmänt om området: Valsta är ett mysigt område söder om Märsta med närhet till trevlig natur och både gång- och cykelvägar. I närheten ligger Steningebadet som är en av kommunens finaste badplatser. Bostadsområdena i Valsta har ofta mysiga och lummiga innergårdar.
Kommunikation: Bra bussförbindelser till Märsta station (ca 10 min) via Märsta Centrum. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss till Arlanda tar ca 20 min.
Närservice: Valsta Centrum består av diverse småbutiker. Du hittar t ex mataffär, vårdcentral och restauranger. Här finns också ett bibliotek.

Från Valsta är det cykelavstånd till Märsta Centrum med gym, bibliotek, mataffärer, café, butiker, systembolag och apotek.

Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och Vikingahallen som ligger intill Arlandagymnasiet är ytterligare en sporthall i området. Midgårdsvallen är en modern idrottsarena intill Vikingahallen som har både fotbollsplaner, BMX-bana, plan för amerikansk fotboll och friidrottsbanor. Midgårdsbadet som invigdes 2010 ligger intill Midgårdsvallen och är Nordens första biologiskt renade utomhusbad. 2014 öppnade även en helt ny simhall i anslutning till Midgårdsbadet där det utöver bassänger finns relaxavdelning, småbarnspool och annat som hör en modern badanläggning till.
Övrigt: I Valsta ligger flera förskolor. Förskolan Syrsan ligger på Valstavägen, Saga på Muningatan, Ymer på Midgårdsvägen och Brage på Bragegatan. Det finns ytterligare förskolor lite längre bort i Steninge.

Skolor som ligger i närheten är Eddaskolan (F-6), Galaxskolan (F-6), Sagaskolan (F-3) och Valstaskolan (4-9).

Märstas gymnasieskola ligger i Valsta och heter Arlandagymnasiet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy