Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 625 000 SEK
Adress
Götgatan 3, Centralt - Grossgärdet, NORRTÄLJE
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53.1 kvm
Avgift
4 217 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nära stadskärnan

I hus med hiss och med perfekt läge nära stadskärnan, busshållplats för pendlarbussar och affärstorg ligger denna trevliga tvåa. Oavsett om du känner för att gå på bio, äta på restaurang, shoppa eller bara mysa på ett café så ligger hela stadens nöjesutbud strax utanför din dörr!

Lägenheten ligger 1 trappa upp i huset med härligt västerläge från balkong och fönster. Från köket når du den trevliga inglasade balkongen med härligt sydvästligt läge. Balkongen är som ett extra rum att nyttja långt in på hösten och tidig vår. Framför det stora fönsterpartiet i köket mot balkongen erbjuds en naturlig matplats för 4-6 personer.
Lägenheten är i genomgående bra skick där vardagsrum, hall och sovrum renoverades 2018 samtidigt målades kökets väggar.

Föreningen har en fin innergård med pergola och grillplats för föreningens medlemmar att nyttja.
För närvarande är januari månad avgiftsfri.

För den som tycker om att vistas ute så är lägenhetens läge super, med endast ca 1,2 km till Lommarbadet och ca 2 km till Campusområdet där möjlighet till härliga promenader finns !
En fin promenad får du om du går utmed vår vackra å som går genom hela Norrtälje stad fram till hamnen och Societetsparken.
Stadsbussens hållplats är precis utanför porten och i närområdet ligger Norrtälje sjukhus. Till busstation tar det knappt fem minuter att gå, varifrån du kan ta dig med bussar till Stockholm på under en timme och till Uppsala på ca 1,5 timme.

Beskrivning

Välkomna hem!
Här i lägenhetens hall finns plats för avhängning av ytterkläder och skor direkt till vänster. Det finns en platsbyggd bänk och en garderober samt ett linneskåp.

Rakt fram in i bostaden möts du av det rofyllda vardagsrummet som får ett fint ljusinsläpp från ett stort hörnfönster och rummet har plats för både soffgrupp och tv-möbel. Väggarna pryds av en målad tapet i en lugn duvblå nyans.

Köket ligger innanför vardagsrummet och härifrån köket når du den trevliga inglasade balkongen med härligt sydvästligt läge. Balkongen är som ett extra rum att nyttja långt in på hösten och tidig vår. Framför det stora fönsterpartiet mot balkongen erbjuds en naturlig matplats för 4-6 personer. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med ugn samt spisfläkt. Bra med förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Städskåp finns.

Lägenhetens sovrum är harmoniskt och det finns gott om plats för en dubbelsäng samt skrivbord alternativt byråer för allehanda ting. I rummet finns i dag tre garderober och ett linneskåp. Fönstret vetter mot väster och det är fri vy, inga hus direkt framför.

I hallen nås badrummet där golv och väggar har våtrumsmatta resp. våtrumstapet i ljusa nyanser. Här finns handfat med underskåp, wc och badkar till höger. Det är förberett för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Årsredovisning Brf Tornfalken.pdf Stadgar Brf Tornfalken.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Falken 7, Norrtälje kommun, Skattesats 33.11%.

Församling

Norrtälje-Malsta.

Storlek

Boarea 53.1 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

B14

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1984
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glas isoler.
Ventilation: Mekanisk

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme
Elförbrukning: 856 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tornfalken
Organisationsnummer: 716418-7119
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B14
Antal lägenheter: 32
Antal lokaler: 0

Parkering: Kö till p-platser och carportar.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga med torkrum.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2018-03-10
Energiprestanda primärenergital: 103 /kWh per kvm och år

Internet

Fiber finns indraget i lägenheten.

Månadsavgift

Avgift: 4 217 SEK / mån
Januari månad är för närvarande avgiftsfri.
Hushållsel tillkommer.

Gårdsplats/innergård

Grön innergård med grillplats för föreningensmedlemmar.

Driftskostnad

125 SEK varav:
Elektricitet: 125 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.94700 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor, härlig inglasad balkong i fint västerläge. El finns utdragen.

Bilplats

Kö till p-platser och carportar.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett stort förråd om ca 7 kvm, bekvämt beläget på entréplan vid hissen.
På entréplan finns även tvättstuga och torkrum, torkmöjligheter finns också utomhus.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy