Länk kopierad!

Visningar

sön 8 dec 12:00 - 12:45
Öppen visning - Välkommen!
mån 9 dec 17:45 - 18:15
Öppen visning - Välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 825 000 SEK
Adress
Trolle-Bondes gata 7, Nälsta, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
108.5 kvm
Avgift
7 202 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppläge

Inbäddat i grönska och lugna innergården. Här hittar du denna genomtänkta 5:a med ovanligt bra planlösning. Efterfrågat läge med trivsamt öppet kök - vardagsrum. Utsikt till grönskan, vyn och ängarna samt lugna innergården. Solläge på stora balkongen. 4 sovrum som kan bli 5 st. Helkaklat badrum med duschplats och tvättmaskin. Gäst WC. Kök med vita luckor och trivsam matplats med utrymme för många vänner. Detta är ett optimalt hem för dig som lämnar det stora boendet och är van vid ytor... Kort gångavstånd till både kommunikationer, Nälsta badet, grönområdet, skolor och förskolor. Promenadavstånd till både Vällingby samt Spånga. Välkommen!

Beskrivning

Hall:
Hallen möter dig med nymålade ljusa väggar samt gott om möjligheter till möblering. Bra förvaring i stor klädkammare/förråd samt avhängnings möjlighet. Ingång till samtliga rum. Här finns både badrum, gäst WC, 4 sovrum samt den öppna underbara planlösningen mellan kök och vardagsrummet. Ljus plastmatta samt vita dörrar.

Badrum:
Badrum med helkaklade väggar, blå bård samt lättskött våtrumsmatta på golvet. Duschplats och utrymme finns för badkar. Fräscht porslin och välskötta ytor. Tvättmaskinen, Electrolux köpt 2005 ingår samt extra badrumsskåp. Extra förvaring i badrumsskåp ovan handfat.

Sovrum nr 1:
Sovrum nr 1 är rymligt och fungera bra som master bedroom. Plats för stora sängen samt extra möblering. Utsikt till grönskan. Ljusa väggar och ljus plastmatta. Garderober med vita dörrar.

Sovrum nr 2, används idag som kombinerat arbetsrum och gästrum. Modernt ljusa väggar. Gott om plats för både sängen samt extra möblering. Vacker utsikt till grönskan.

Sovrum nr 3 är idag ett master bedroom med gott om yta för stora sängen samt extra möblering. Önskar du sätt upp flera garderobsväggar så går det. Modern mörk ton på väggarna och utsikt till grönskan. Ljus plastmatta.

Sovrum nr 4: Har utsikt till innergården och är ett perfekt barnrum. Modern mörk ton på vägarna samt ljus plastmatta. Garderob för maximal förvaring.

Gäst WC: Målade ljusa väggar samt våtrumsmatta. Fräscht porslin. Badrumsskåp med förvaringsmöjlighet.

Kök:
Köket har inbjudande lösning med gott om förvaring i genomtänkta skåp. Vita luckor och nya rostfria handtag. Bra arbetsytor i modern grå ton. Trivsamt fönster ovan diskbänken och avkopplande grön utsikt.Fullstor kyl och frys Cylinda köpta 2019. Diskmaskin Cylinda köpt 2019. Spis med ugn Electrolux köpt 2005. Fläkt från Futurum. Ljus plastmatta och vita väggar.

Matplats:
Stor matplats med plats för de stora middagarna. Här får släkten och vännerna plats. Underbar fönstersättning mot gaveln och utsikt till grönskan. Rummet går att bygga om till ett extra sovrum.

Vardagsrum:
Populär öppen planlösning mellan kök, matplats samt vardagsrum. Här får alla plats i stora soffan eller krypa upp i mysiga fåtöljen. Utgång till balkongen i underbart solläge och utsikt över vyerna och perfekta solläget. Vita väggar och parkettgolv.

Övrigt

Föreningen består av två bostadshus med totalt 74 bostadsrättslägenheter. Det finns två gemensamma tvättstugor. Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring för alla medlemmar. Besök gärna föreningens hemsida: www.sbc.se/bonemannen.
Antal lägenheter: I föreningen finns 74 st lägenheter.

- Tvättstuga i markplan finns i port 129 och port 5. Här finns två tvättmaskiner samt torkskåp, torktumlare och mangel.
- Gemensam uteplats med grill finns på gården.
- Vår/höst städning sker gemensamt och avslutas med korvgrillning.
- Grovsoprum finns tvärs över gården.
- Cykelförråd finns i gårdshuset.
- Rejält vindsförråd Som tillhör lägenheten.

NÄROMRÅDET:
- I närområdet finns gott om lekplatser för de mindre barnen. På kort gångavstånd ligger populära Starboparken, ett självklart val för leksugna barn.
- Just i närheten finns stora gräsplaner samt fotbollsplan, naturliga samlingsplatser med härliga ytor för mindre och större barn med spring i benen.
- Sommartid är grannen Nälstabadet ett populärt utflyktsmål, promenad max 1 minut.
- Ett flertal förskolor finns just i närheten.
- Gym finns både vid Spånga Torg, grannhuset vid Nälstabadet och i Vällingby centrum.
- Nälstaskolan - från förskoleklass till och med årskurs 6.
- Vällingbyskolan - från förskoleklass till och med årskurs 9.
- Vällingby City med sina generösa öppettider ligger inte långt bort, här finns det mesta att önska i form av butiker. Här finns även torghandel, restauranger, de flesta banker samt biosalong.
- På Spånga Torg finns ett flertal matbutiker, restauranger, konditori, banker, vårdcentral, apotek m.m.

KOMMUNIKATIONER:
Spånga Torg med P-tåg - promenad om ca 10 minuter.
Vällingby Centrum med T-bana - promenad om ca 20 minuter.

Dokument (pdf)

Planritningar årsredovisning 2018 Bönemannen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.61%.

Församling

Vällingby.

Storlek

Boarea 108.5 kvm. Enligt förenings information.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

G41

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1993
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: G41
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Comhem och fiber

Internet

1000 mbit fiber

Månadsavgift

Avgift: 7 202 SEK / mån

Driftskostnad

706 SEK varav:
Försäkring: 155 SEK
Elektricitet: 550 SEK
Övrigt: 1 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.94131 %
Andel av årsavgiften: 1.94113 %

Övriga utrymmen

Cykelrum, tvättstugor och soprum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy