Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Värstagårdsvägen 4E, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
4 896 SEK / mån
Rum
3 rum

Spektakulär takhöjd, två sovloft och radhuskänsla!

Denna underbara och lättälskade bostad har spektakulära detaljer som sällan hittas. År 2005 var den genomgripande ombyggnaden av det före detta telefonväxel-ställverket klar och Brf Julrosen bildades, samma år kunde de första bostadsrätts-medlemmarna flytta in i sina efterlängtade lägenheter. Denna ljuvliga bostad utgörs av 75 välplanerade kvadratmeter, med sin takhöjd om hela 3,20 meter finns funktioner som få lägenheter har möjlighet att erbjuda! Bostaden har två sovloft och används idag som en smart mini-fyra!

- PLANLÖSNINGEN. I hallen finns öppen avhängningsyta och flera garderober som rymmer mycket! Bostadens sällskapsdel har öppen lösning med underbar rymd som utgörs av en lättmöblerad vardagsrumsdel med stora fönster i syd-/västläge, en matsalsdel med möjlighet att sitta många till bords och en matlagningsdel i halvöppen lösning med fina bänkytor och gott om förvaringsskåp. Bostadens två sovrum är riktigt rymliga, det ena har pardörrar mot balkong och det andra har ett generöst sovloft. Den stora klädkammaren har byggts om till ett datarum, även här finns trappa mot ett mysigt sovloft! Det helkaklade badrummet har dusch med välvda klarglasväggar, här finns även utrymme för installation av egen tvättpelare. Bostadens uteplats i syd-/västläge är en självklar favoritplats för fika och mys under de sköna sommarmånaderna.

- ÖVRIGT. Här har man nära till det mesta på önskelistan! Från den lugna återvändsgatan är det inte längre än ca 200 meter till Spånga Torg med sitt fina utbud av butiker, torghandel, konditori, restauranger, apotek, många busslinjer och naturligtvis pendel-tåget som tar dig till Stockholms Centralstation via Odenplan på 14 minuter! Även skola och förskola finns på "ett stenkasts" avstånd. Välkommen till Värstagårdsvägen 4E!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy