Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Fast pris - först till kvarn
Adress
Högmora Ringväg 1, Högmora, Huddinge
Typ
Bostadsrättsparhus
KVM
98 kvm
Avgift
4 250 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Arkitektritade parhus utöver det vanliga

Innovation Properties tillsammans med Borohus presenterar härmed ytterligare ett högklassigt projekt i Högmora. Dom två första projekten har tagits emot av marknaden på ett mycket positivt där båda är slutsålda på kort tid.

En väldigt stor styrka i projektet är att byggstart sker oavsett säljgrad och husen ligger redan inne för produktion i fabriken. Bygglov är beviljat från kommunen och markarbetena kommer att påbörjas inom kort.

Inflyttning är planerad till Q4 -20.

Samtliga större parhus är redan sålda och nu saluförs det något mindre parhuset om totalt 98 kvm fördelat på entréplan om 72 kvm boyta och entrésolplan om 26 kvm golvyta som skapar en fantastiskt fin bostad utöver det vanliga.

PLANLÖSNING

Direkt när man kommer in i huset möts man av den dubbla takhöjden om hela 4,7 meter till nock som tillsammans med takfönstren skapar ett ljus och en rymd utöver det vanliga.

Entréplan inrymmer hall med dubbel takhöjd och takfönster, garderob och plats för avhängning. Härifrån nås även det övre planet via den stilrena trappan. I anslutning till hallen finner vi ett smakfullt badrum med badkar, kombinerat som tvättstuga.

Vidare in i bostaden nås vardagsrummet med dubbel takhöjd som ger huset en unik karaktär. Öppen planlösning mot matplats och kök med köksö blir en central del av hela bostaden. Dom stora fina fönsterpartierna vetter i flera väderstreck som ger ett fantastiskt fint ljusinsläpp tillsammans med takfönstren, samtidigt som spröjsen skapar insynsskydd. Utgång till altan och trädgård från vardagsrum och kök vilket skapar flera platser för avkoppling.

På entréplan inryms även av två rymliga sovrum.

Entresolplan om 26 kvm golvyta med två takfönster och glasräcke mot vardagsrum och kök. Här kan familjen helt insynsskyddat mysa framför tv-soffan alternativt att ytan nyttjas som ett sovrum.

PROJEKTET

Projektet är i bostadsrättsform och består av nio bostäder där parhusen erbjuds i två olika storlekar, dels ett större parhus om 133 kvm där samtliga bostäder redan sålts till befintligt kundregister.

Utöver parhusen erbjuds studiohus om totalt 33 kvm i ett senare skede. Är ni redan nu intresserade går det givetvis bra att kontakta mäklaren.

Bostäderna genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört.

Exteriört är fasaden svart i sin kulör som harmoniserar väl mot dom grafitgrå spröjsade fönstren, taket och hängrännorna. Parhusens entréer har fina fönsterpartier bredvid dörren och gediget entrétak i samma grå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.

Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringarna. Altaner och avskiljare mellan parhusen ingår också som standard, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt.

Interiört är köken från svenska Marbodal och går i en varm, beige ton tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit, designat den välkända inredningsarkitekten Lotta Agaton som gjort ett samarbete med kökstillverkaren.
Här finns möjlighet att välja ett mörkt kök med grå kvartskomposit och mattsvart blandare för den som så önskar en mer industriell känsla.

Väggarna målas i en bruten ton som tillsammans med det vitpigmenterade trägolvet och den grå granitkeramiken skapar ett varmt, ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.

PROJEKTÄGAREN

Borohus ingår i Västkuststugans koncern och är en stor, trygg och solid hustillverkare med fabrik i Mjöbäck och Falkenberg och har sedan bolaget grundades 1928 tillverkat över 100 000 bostäder.

Bostadsutvecklaren Innovation Properties är välkänd för sina spännande bostadsprojekt och har bl.a. över 15 genomförda projekt enbart i Huddinge med många återkommande kunder som följd.

OMRÅDET

Högmora är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Huddinge mellan Stuvsta och Farsta.

Projektet är beläget tidigt i området vilket medför att det är endast några hundra meter till kommunikationer samt den kommande förskolan och bollplanen. På promenadavstånd når man dessutom flera sjöar.

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 98 kvm.

Rum

4 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1-9

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2020

Föreningen

Lägenhetsnummer: 1-9
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber.

Månadsavgift

Avgift: 4 250 SEK / mån
I månadsavgiften ingår två parkeringsplatser, vatten och sophämtning.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Trädäckad altan i sydväst.

Bilplats

2 parkeringar varav den ena med elstolpe som ingår i månadsavgiften.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy