Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Solventilsgatan 7, Kvillebäcken, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43 kvm
Avgift
2 999 SEK / mån
Rum
1 rum

Modern 1,5:a med alternativa planlösningsmöjligheter!

Här erbjuds en fantastisk bostad som andas modernitet och bekvämlighet! Med ett läge mitt i populära Kvillebäcken, på centrala Hisingen, kommer ni att trivas i denna 1,5:a med fransk balkong om 43 kvm.
Planlösningen är modern, med möjlighet till förändring, och funktionell med en avskild sovalkov och utrymme för allt man behöver. Sällskapsytan är stor och har ett fint ljus från fönster samt balkongdörrar som sträcker sig längst med rummets långsida. Köket har en stilren utformning och en maskinpark med hög teknisk standard. Stort badrum med tvätt-del med kombinerad tvätt/torkmaskin.
Bostaden har genomgående påkostade materialval och färgsättningen i samtliga rum är elegant och smakfull.

Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja ett orangeri med både jacuzzi, gästlägenhet samt grillplats där du kan avnjuta ett härligt bubbelbad i föreningens ute-spa.
Här är du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger. I detta urbana område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Välkommen att kontakta mig för mer info!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy