Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 680 000 SEK / / fast pris
Adress
Värnamovägen 32, Gamla Råslätt, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
3 390 SEK / mån
Rum
2 rum

Tvåa med mysig balkong på Värnamovägen 32

Här finns ett öppet och trevligt vardagsrum samt ett praktiskt, fräscht och ljust kök. Lägenheten har ett sovrum och badrummet är fint och funktionellt. Härlig balkong med sol stora delar av dagen!

Brf Östbo 1 är en trevlig förening med låga avgifter och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum och grillplats. I månadsavgiften om 3390 kronor ingår vatten, värme, trädgårdsskötsel, trappstädning och källarförråd.

Härligt område med framförallt villakvarter. Här finns skola, förskola och kommunikationer inom räckhåll.

OBS! Fast pris.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en lättmöblerad och yteffektiv hall. Hallen har ljusa väggar och ljust plastgolv.

Kök
Ett praktiskt, fräscht och ljust kök med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Utrustat med spis med ugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys och kakel ovan arbetsbänk.

Vardagsrum
Ett öppet och trevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum
Från hallen når du detta sovrum, som är rymligt och rogivande med platsbyggda garderober. Ljusa väggar och plastmatta.

Badrum
Ett fräscht och funktionellt badrum med badrumsskåp, tvättmaskin, badkar och handfat. Våtrumsmatta och ljust målade väggar.

Uteplats
Mysig balkong med förmiddags och eftermiddagssol. Här har man utsikt mot trädgården och grannhuset. Balkongen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar 7696294359_Stadgar_2019-02-16.pdf 7696294359_Kostnadskalkyl_2019-09-10.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun.

Storlek

Boarea 67 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1103

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1990
Byggnadstyp: 2 plan med källare
Fönster: Energiglas
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Östbo 1
Organisationsnummer: 769629-4359
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1103
Antal lägenheter: 8
Antal lokaler: 0

TV

TV-antenn

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 390 SEK / mån
inkl värme, vatten, kabel-TV, trappstädning och trädgårdsskötsel.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.12890 %

Uteplats

Solig uteplats. Gemensam trädgård.

Bilplats

8 parkeringsplatser i föreningen. Alla lägenheter är garanterade en plats. Ingår ej i avgiften.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy