Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mjölnarvägen 32, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88 kvm
Avgift
4 428 SEK / mån
Rum
3 rum

Frontläge och balkong mot vattnet

Välkommen hem till denna välplanerade trea belägen med frontläge på Kvarnholmens kaj högt upp i huset med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På slutet av kajen med lugnt läge utan störande biltrafik hittar ni denna fantastiska bostad. Här har man en fantastik utsikt över havet och Djurgården från såväl vardagsrum/kök som balkong, vilket är unikt för Kvarnholmen.

Lägenheten kännetecknas av sin genomtänkta planlösning där vardagsrum och kök ligger i öppen men ändå avskild planlösning. De stora fönsterna är vända mot havet. Här förtjusas man av den enastående, fria utsikten över Saltsjön med Djurgården som bakgrund. Det direkta läget på kajen gör att känslan som att huset står på vattnet är påtaglig. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som är väl tilltagen och fungerar som ett extra rum då inglasningen gör att man nyttjar balkongen året runt.

Bostaden bjuder också på två rymliga sovrum varav det ena har ingång till en rymlig klädkammare med öppet garderobsystem från Elfa. Badrummet är väl tilltaget med både bubbelbadkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

På samma våningsplan ligger förrådet med direkt anslutning från lägenhetsdörren, förrådet är rymligt om ca 5 kvm.

Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i City. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen eller Lidingö/Frihamnen.

En familjepärla ni absolut inte får missa. Varmt välkommen på visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy