Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK
Adress
Fiolgatan 6, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
3 621 SEK / mån
Rum
2 rum

TOPPENTVÅA i ett omtyckt område. Gångavstånd till Frölunda Torgs köpcentrum, Ruddalens härliga grönområde och cykelavstånd till mysiga havsbad.

Beskrivning

Varmt välkommen till Fiolgatan och denna mysiga och välplanerade lägenheten. Bostaden disponerad enligt följande:

Vi välkomnas in i rymliga hallen med plats för avhängning. Ytterligare förvaring ges via en garderob. Fint trägolv och vitmålade väggar.

Intill hallen når du lägenheten mysiga kök, hjärtat av lägenheten. Vitmålade köksluckor och trägolv. Här ges det plats för vänner och familjen att umgås. Generöst med utrymme för kökets alla redskap i form av över- och underskåp. Tilltagen arbetsbänk och ovan arbetsbänken löper ett snyggt vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl/ frys, spishäll och fläkt.

Vardagsrummet är hemmets naturliga samlingspunkt som har gott om plats alla vänner att umgås. Fönsterna ger ett mycket härligt ljusinsläpp. Rummet ger plats åt soffgrupp med tillhörande möblemang. Även här har du vitmålade väggar och ett vackert golv av fiskbensparkett.

Sovrummet har ett rofyllt läge med härligt ljusinsläpp. Det ryms en dubbelsäng med tillhörde sidobord samt gott om förvaring i garderoben med glasdörrar. Snyggt vitt golv som ger en fräsch känsla och vita väggar.

Intill sovrummet har du klädkammaren. Här ryms det plats för alla förvaring och kläder.

Badrummet är renoverat i en sober prägel. Vitkaklade väggar. Badrummet består av dusch, wc, handfat med kommod.

Övrigt

Frölunda är ett centrum och en knutpunkt när det gäller handel, service och kommunikationer för flera av stadsdelarna runt omkring. Mitt i stadsdelen ligger Frölunda Torg som har ett stort serviceutbud med banker, vårdcentral, livs, apotek, bibliotek och kulturhus med inomhusbad och många olika affärer, flera caféer och restauranger.
Frölunda erbjuder ett varierat kulturutbud som vänder sig till såväl barn och ungdom som vuxna och äldre genom Frölunda Kulturhus, Kulturskolan Kulmus och fritidsgården Fågeln.
Från Frölunda Torg går kommunikationer med buss och spårvagn till och från hela Göteborg. Man har cykelavstånd till såväl havet som till Slottsskogen och centrum.
Bebyggelsen i Frölunda är varierad med flerfamiljshus och rad- och kedjehusområden och en del fristående villor.
Möjligheter till rekreation och naturupplevelser finns inpå knuten.
Ruddalens idrottsanläggning erbjuder motion, friluftsliv och spännande sportarrangemang året om.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar Kvartetten 2018.pdf Årsredovisning Kvartetten.pdf

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 56 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

64

Våning / hiss

Våning 1 av 12.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1962
Ventilation: Frånluft
Övrigt: Tvättstuga på entréplan, cykelförråd, två övernattningsrum på Fiolgatan 6 (ca 150 kr/natt). Lekplatsen, tennisbanan och fotbollsplanen ägs inte av föreningen. Dessa tillhör Göteborgs Kommun och förvaltas av Park- och Naturförvaltningen.

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Kvartetten
Organisationsnummer: 757200-9152
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 64
Antal lägenheter: 268
Antal lokaler: 0

Föreningen består 4 höghus med totalt 268 lägenheter.

Föreningens renoveringar

2005 Stamrenovering och i samband med den så renoverades samtliga badrum.
2011 Utbyggnad och renovering av balkonger.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2018-11-13

TV

Kabel-tv via Comhem, basutbud för tv-kanaler ingår.

Internet

Fiber via Bredbandsbolaget eller via Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 3 621 SEK / mån
I månadsavgiften ingår Värme, Vatten och kabel-Tv.
Föreningen tar en överlåtelseavgift om 1163 kr som betalas av säljaren.

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.31309 %
Andel av årsavgiften: 0.26244 %

Bilplats

Föreningen har både parkeringsplatser och platser med motorvärmare. Dessa kostar ca 120 kr/mån respektive ca 190 kr/mån. Önskas p-plats kontakta Hsb Göteborg på 010-4422000. Om det inte finns någon ledig p-plats när man flyttar in så kan man lösa biljett i p-automaten för 100 kr/vecka eller 300 kr/månad. Då får man stå på besöksplatserna.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy