Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 400 000 SEK
Adress
Rydebäcks stationsgata 32, Rydebäck, RYDEBÄCK
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
6 149 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna till denna fantastiska trerumslägenhet med härlig utsikt från 3:e våningen. Rymliga umgängesytor och öppen planlösning.

Via hissen från markplan så tar du dig bekvämt upp till tredje våningen i huset.
Hela bostaden genomsyrar bra kvalitet och bra materialval och genomgående parkettgolv. Snyggt och tidlöst kök med goda förvaringsmöjligheter och den anslutande matplatsen är en naturlig del av utrymmet.
Här bjuds det på ett stort vardagsrum med mycket ljus och rymd, den perfekta platsen för familjehäng. I vardagsrummet finns utgången till den möblerbara inglasade balkongen med en härlig utsikt. Vidare möts vi av två rymliga sovrum samt en klädkammare. Badrummet är stort och helkaklat, här finns tvättmaskin, torktumlare, avlastningsbänk med överskåp och duschkabin.

Två minuter till skola. En halv minut till bibliotek, affär, bank, gym och restaurang. Goda kommunikationer. Promenadstråk och cykelbanor ringlar sig överallt, även ner till stranden. Här bor man inte bara på bästa läge i området utan även bara en kort promenad från Rydebäck centrum, underbar sandstrand, golfbanor samt goda kommunikationer till Helsingborg.
Rydebäck har utmärkta kommunikationer, både via väg och järnväg, norrut med Helsingborg och Ängelholm och söderut med Landskrona, Lund och Malmö.
Här bor man i en stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi.

Välkommen till Rydebäck och Brf Utblicken!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Du välkomnas in till en ljus hall med avhängning direkt till höger. Samtliga väggar är ljusa och slätspacklade, på golvet vilar ett snyggt parkettgolv.

KÖK
Trevligt kök med plats för större arbetsyta samt matbord för 6-8 personer. Fräscha vita köksluckor. Ljusa väggar samt parkett på golvet. Välutrustat kök med kyl/frys, induktionshälls/ugn och köksfläkt.

BADRUM
Stort helkakalat badrum med moderna färger. Handfat med förvaring, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare, avlastningsbord med överskåp, wc och dusch.

VARDAGSRUM
Socialt rum med plats för större soffgrupp. Stora fönster som bjuder på härligt ljusinsläpp. Utgång till det inglasade uterum nås via vardagsrummet.

SOVRUM 1
Härligt sovrum med plats för både dubbelsäng och eventuellt skrivbord eller förvaring.

Sovrum 2
Stort sovrum som även kan användas som ett gästrum eller kontorsrum.

INGLASAT UTERUM
Stort inglasat uterum i västerläge som möjliggör härliga sommardagar.

Dokument (pdf)

Energideklaration Brf Utblicken.pdf Stadgar Brf Utblicken.pdf Årsredovisning Brf Utblicken 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 85 kvm.

Rum

3 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

36

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.
Finns hiss.

Byggnad

Byggnadsår: 2007
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Ventilationsinspektion: 2010-05-09

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Gas

Föreningen

Föreningens namn: BRF Utblicken
Organisationsnummer: 716421-7114
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 36
Antal lägenheter: 39
Antal lokaler: 0

Seniorförening 55+.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2010-05-09

TV

Sydantenn.

Månadsavgift

Avgift: 6 149 SEK / mån
Ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.63470 %
Andel av årsavgiften: 3.63000 %

Uteplats

Har balkong i söderläge.

Bilplats

Förening förfogar över ett underjordiskt garage där det finns 25 st parkeringsplatser. Garageplatshyra tas ut separat och särskilt hyreskontrakt tecknas.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy