Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Norra Dragspelsgatan 24, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
2 864 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern tvåa på våning 6 - med inglasad balkong och magiskt utsikt!

En underbar inglasad balkong och en enastående utsikt över omgivningen- det erbjuder denna moderna och rymliga tvåa (2012) på våning 6! Lägenheten är i mycket fint skick och erbjuder ett bekvämt boende som med de stora fönsterpartiet skapar ett ljus och luft atmosfär. Här finns stilrent, fullutrustat kök och i det smakfulla badrummet finns golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har plats för dubbelsäng och gott om förvaring i hel garderobsvägg. Kök och vardagsrum har öppen och fina ytor för umgänge. Den sköna inglasade balkongen med västerläge vidsträckta vyer är som ett extra rum stora delar om året. Finns Hiss! Välskött förening med låga avgifter. Utöver den egna balkongen finns en gemensam terrass med panoramavy över delar av västra Göteborg. När kommunikation och hela Frölunda Torgs utbud av butiker och service. Varmt välkommen att trivas!

Beskrivning

Rymlig hall med grått golv som sträcker sig till vardagsrummet och köket för en enhetlig känsla. Här erbjuds gott om plats för avhängning samt garderober för förvaring.

Stilrent badrum med vitt kakel samt grått klinkergolv. Ytan är väldisponerad med både tvättmaskin och torktumlare från ElektroHelios med bänk och skåp ovan. Övre utröstning består av spegelskåp, underskåp samt dusch och toalett.

Smakfullt kök med vita skåpsluckor och små gråa kakelplattor ovanför diskbänken. Matplatsen är stor och belägen vid fönster med härlig vidsträckt utsikt och utan utsikt. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar ljus och luftig känsla med gott om plats för umgänge. Utrustat med kyl och frys, fläkt, spis, diskmaskin samt mikro. Samtliga vitvaror från ElektroHelios, utan fläkten som är från Franke.

Från köket fortsätter den öppna planlösningen mot vardagsrummet med fint fönsterparti och utgången till lägenhetens mysiga inglasade balkong. Med det fria läget bjuds man härifrån på en vidsträckt utsikt över västra delen av Frölunda! Den inglasade balkongen i västerläge är som ett extra rum stor det av året, här kan du avnjuta många timmar.

Ett elegant sovrum i anslutning till vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng samt en hel garderobsvägg för förvaring.

Det finns en gemensam takterrass för alla boende i huset. Här upp kan du njuta av utsikten och solen till sent på kvällen.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk Plan.pdf Årsredovisning.pdf Välkommen till brf Prisma.pdf stadgar-brf-prisma.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 60 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

59

Våning / hiss

Våning 6 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2012

Föreningen

Föreningens namn: Brf Prisma
Organisationsnummer: 769622-4992
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 59
Antal lägenheter: 65
Antal lokaler: 0

Brf Prisma äger fastigheten Järnbrott 133:12 med därpå uppförda 2 byggnader med 65 lägenheter med bostadsrätt. Byggnaderna stod klara 2013.
Föreningen är välskött med god ekonomi.

Parkering: Parkering finns genom varmgarage som nås med hiss direkt till bottenplan och kostar 650 kr/månad. Till denna är det separat kö. Man kan även hyra utomhus genom bostadsbolaget för 438 kr/månad.

Gemensamma utrymmen: Det finns källarförråd tillhörande och gemensam takterrass.

TV

Comhem

Månadsavgift

Avgift: 2 864 SEK / mån
I avgiften ingår vatten, värme, och kabel-TV via Comhem och deras badutbud av kanaler.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 250 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.31736 %
Andel av årsavgiften: 0.01317 %

Uteplats

Utöver den egna balkongen finns gemensam takterrass och gemensam grillplats på gården.

Bilplats

Parkering finns genom varmgarage som nås med hiss direkt till bottenplan och kostar 650 kr/månad. Till denna är det separat kö. Man kan även hyra utomhus genom bostadsbolaget för 438 kr/månad.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd tillhörde lägenheten och gemensamt cykelförråd samt gästlägenhet. Gemensam takterrass och grillplats på gården.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy