Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kungsängsvägen 62, Kungsängen, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 907 SEK / mån
Rum
4 rum

Gavellägenhet med det mesta!

Nu har Ni chansen att förvärva en bostadsrätt med radhuskänsla i Jönköping. Att bo på Kungsängsvägen 62 innebär att Ni har ett boende med fördelarna från att äga en villa men med tryggheten och det bekymmersfria boende i en bostadsrättsförening. Lägenheten känns ännu större än sina angivna kvadratmeter och fördelarna är många - egen dörr in till bostaden och på baksidan får Ni både uteplats och en grönskade trädgård. Ställer du höga krav på din kommande bostad så är detta verkligen något som håller måttet!

Denna gavellägenhet, som är i absolut toppskick, är öppen och fräsch och erbjuder bland annat fint ljusinsläpp och lättmöblerade rum - ett exklusivt boende med fina ytskikt och modern utrustning. Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Vidare har bostaden en klädkammare/förråd, tre sovrum, badrum och hall. Pricken över i:et är den trevliga uteplatsen där Ni garanterat kommer tillbringa många timmar under sommarhalvåret.

Lugnt och trevligt område omringat av härlig natur med grillmöjligheter, lekplats och möjlighet till att ha sin egna odlingslott. Här bor du i ett lugnt område med god närhet till bra kommunikationer, busshållplats med täta avgångar ligger ett stenkast ifrån bostaden. I närområdet finns livsmedelsbutik, frisör, skola, shopping, bibliotek och restauranger. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

Sammanfattningsvis en bostad som är något ut över det vanliga och bör upplevas på plats!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy