Länk kopierad!

Visningar

sön 8 dec 13:00 - 13:30
Öppen visning - välkommen!
mån 9 dec 18:00 - 18:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK
Adress
Kungsängsvägen 62, Kungsängen, JÖNKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 907 SEK / mån
Rum
4 rum

Gavellägenhet med det mesta!

Nu har Ni chansen att förvärva en bostadsrätt med radhuskänsla i Jönköping. Att bo på Kungsängsvägen 62 innebär att Ni har ett boende med fördelarna från att äga en villa men med tryggheten och det bekymmersfria boende i en bostadsrättsförening. Lägenheten känns ännu större än sina angivna kvadratmeter och fördelarna är många - egen dörr in till bostaden och på baksidan får Ni både uteplats och en grönskade trädgård. Ställer du höga krav på din kommande bostad så är detta verkligen något som håller måttet!

Denna gavellägenhet, som är i absolut toppskick, är öppen och fräsch och erbjuder bland annat fint ljusinsläpp och lättmöblerade rum - ett exklusivt boende med fina ytskikt och modern utrustning. Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Vidare har bostaden en klädkammare/förråd, tre sovrum, badrum och hall. Pricken över i:et är den trevliga uteplatsen där Ni garanterat kommer tillbringa många timmar under sommarhalvåret.

Lugnt och trevligt område omringat av härlig natur med grillmöjligheter, lekplats och möjlighet till att ha sin egna odlingslott. Här bor du i ett lugnt område med god närhet till bra kommunikationer, busshållplats med täta avgångar ligger ett stenkast ifrån bostaden. I närområdet finns livsmedelsbutik, frisör, skola, shopping, bibliotek och restauranger. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

Sammanfattningsvis en bostad som är något ut över det vanliga och bör upplevas på plats!

Beskrivning

HALL
Inför tröskeln möts ni av en välkomnande hall med laminatgolv och vita väggar. Yta för avhängning och direkt till vänster finner Ni en skjutdörrsgarderob

BADRUM
Helkaklat badrum i tidlöst svart och vitt. Renoverat under 2015 och framåt med ny tvättmaskin, torktumlare samt handfat med kommod. Utöver detta finns dusch och spegel med förvaring.

KÖK
Ett praktiskt, yteffektivt och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter och höga skåp. Laminatgolv med vitmålade väggar och en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vit skåpinredning med fullutrustad maskinpark:
- Kyl
- Frys
- Diskmaskin
- Induktionshäll
- Fläkt
- Inbyggd mikrovågsugn

VARDAGSRUM
Till höger från hallen når vi vardagsrummet med med god plats för en större soffa, soffbord och tv-bänk. På golvet ligger en snygg laminatgolv och väggarna är tidlöst vita. Från vardagsrummet når man även uteplatsen.

SOVRUM 1
Från hallen når Ni detta sovrum, som är ljust, rogivande och harmoniskt med plats för säng samt möblemang. Garderober i vit kulör.

SOVRUM 2
Ett stort sovrum med god plats för säng, nattduksbord och ytterligare förvaring om så önskas. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är trevligt ljusa med en trivsam fondvägg som ger en härlig kontrast i rummet. Fönster i dubbla väderstreck medför en ljus och positiv känsla.

SOVRUM 3
Från vardagsrummet finner Ni detta sovrum som är i en god storlek med gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaring i form av
byrå eller dyl. Längs med ena väggen av sovrummet löper en större skjutgarderob som på ett stilrent sätt ger mycket gott om förvaring. Fönster i dubbla väderstreck.

UTEPLATS
I anslutning till kök och vardagsrum når Ni även en av
lägenhetens pärlor detta i form av den trevliga uteplats som vetter mot de lugna innergården. Här spenderas med fördel våren samt sommarens vackra kvällar och söderläget medför sol större delen av dagen.

Dokument (pdf)

Planritningar Kungsängsvägen 62_72.pdf 1174 Boklok Vadmalen Årsredovisning 2018 DOC190823-20190823132142.pdf 1174 Stadgar 190325.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 76 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

1013

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk frånluft
Ventilationsinspektion: 2018-06-29
Övrigt: Förråd finns i anslutning till bostaden.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BoKlok Vadmalen
Organisationsnummer: 769616-5138
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1013
Antal lägenheter: 30
Antal lokaler: 0

Parkering: 30 st parkeringsplatser, en till varje lägenhet.
2 st gästparkeringar.
2 st handikapplatser.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 145 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-06-29

TV

Fiber via Telia. Ingår i avgiften

Internet

Fiber via Telia - 250mb. Ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 4 907 SEK / mån
I avgiften ingår vatten, värme, parkering samt Fiber via Telia. Enbart el och hemförsäkring tillkommer

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.02200 %
Andel av årsavgiften: 4.01000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Ytskikt, garderober, vitvaror i kök, tvättmaskin -18, torktumlare - 18, nytt handfat med kommod, spegeldörrar i hall -19 och sovrum -16, plattor på uteplats samt staket.

Uteplats

Uteplats med tillhörande trädgård i söderläge

Bilplats

Ingår en parkering till varje bostad - 100 kr i månaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy