Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Johannelundsvägen 35, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
28 kvm
Avgift
1 446 SEK / mån
Rum
1 rum

Kvadratsmart etta med hög mysfaktor i Johannelund

Låt dig bekantas med en riktigt mysig etta i omtyckta Johannelund med ett rogivande läge, genuin hemkänsla och en fantastiskt låg avgift!

Detta är en lägenhet som passar perfekt för dig som vill köpa första bostaden, studerar eller behöver en övernattningslägenhet. En trappa upp i huset finner du denna pärla på 28 kvadratmeter. Du möts av en rymlig, inbjudande hall med förvaring i platsbyggda garderober. Här finns ett helkaklat duschrum från stambytet 1998 med möjlighet till tvättmaskin. Rymligt rum med utrymme för säng, soffgrupp och matbord. Funktionellt kök med kyl, frys, spis, fläkt och vinkyl.

Bostaden har smakfulla färg- och materialval på golv och väggytor. Läget i huset är väldigt tacksamt med fönster mot en intilliggande skogsdunge vilket bidrar till en avkopplande atmosfär utan insyn.

Den låga avgiften på 1 446 kr inkluderar värme, vatten och kabel-tv. För 125 kr extra i månaden får du även internetuppkoppling via fiber. Mycket stabil förening som består av 191 lägenheter. Föreningen har låg belåning och välskötta fastigheter. Just nu pågår installation av solceller på taken på föreningens byggnader. Som boende i föreningen har du möjlighet att nyttja gemensamma tvättstugor, bastu, gym, samlingslokal och hobbyrum. Det finns tre externa förvaringsutrymmen som hör till lägenheten.

Hela närområdet präglas av lugn. Föreningen är belägen med ett högt och fint läge uppe på en kulle ovanför Johannelunds centrum. Byggnaderna omges av skogsdungar vilket bidrar till en härlig, avkopplande boendemiljö. Nedanför backen några hundra meter återfinns Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör. Goda bussförbindelser med övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum och Universitetssjukhuset på 10 minuter och till Universitetet cyklar du på ca 25 minuter. Närhet till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy