Länk kopierad!

Visningar

sön 26 jan 14:30 - 15:00
Anmälan krävs, välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Johannelundsvägen 35, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
28 kvm
Avgift
1 446 SEK / mån
Rum
1 rum

Kvadratsmart etta med hög mysfaktor i Johannelund

Låt dig bekantas med en riktigt mysig etta i omtyckta Johannelund med ett rogivande läge, genuin hemkänsla och en fantastiskt låg avgift!

Detta är en lägenhet som passar perfekt för dig som vill köpa första bostaden, studerar eller behöver en övernattningslägenhet. En trappa upp i huset finner du denna pärla på 28 kvadratmeter. Du möts av en rymlig, inbjudande hall med förvaring i platsbyggda garderober. Här finns ett helkaklat duschrum från stambytet 1998 med möjlighet till tvättmaskin. Rymligt rum med utrymme för säng, soffgrupp och matbord. Funktionellt kök med kyl, frys, spis, fläkt och vinkyl.

Bostaden har smakfulla färg- och materialval på golv och väggytor. Läget i huset är väldigt tacksamt med fönster mot en intilliggande skogsdunge vilket bidrar till en avkopplande atmosfär utan insyn.

Den låga avgiften på 1 446 kr inkluderar värme, vatten och kabel-tv. För 125 kr extra i månaden får du även internetuppkoppling via fiber. Mycket stabil förening som består av 191 lägenheter. Föreningen har låg belåning och välskötta fastigheter. Just nu pågår installation av solceller på taken på föreningens byggnader. Som boende i föreningen har du möjlighet att nyttja gemensamma tvättstugor, bastu, gym, samlingslokal och hobbyrum. Det finns tre externa förvaringsutrymmen som hör till lägenheten.

Hela närområdet präglas av lugn. Föreningen är belägen med ett högt och fint läge uppe på en kulle ovanför Johannelunds centrum. Byggnaderna omges av skogsdungar vilket bidrar till en härlig, avkopplande boendemiljö. Nedanför backen några hundra meter återfinns Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör. Goda bussförbindelser med övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum och Universitetssjukhuset på 10 minuter och till Universitetet cyklar du på ca 25 minuter. Närhet till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner.

Tillträde kan ske vid månadsskiftet januari/februari. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=618162

Beskrivning

Välkomnande hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder. Gott om förvaring tack vare integrerade garderober.

Väl tilltaget rum med parkettgolv och tapetserade/målade väggytor. Härligt fönsterparti med utsikt mot skogsdunge.

Kök med spis, fläkt, kombinerad kyl och frys, diskho och förvaringsskåp. Här finns även en vinkyl. Laminatbänkskiva samt kakel mellan bänkskiva och överskåp.

Helkaklat duschrum med toalett, handfat i kommod, dusch och spegelskåp. Här är det förberett för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Frågelista.pdf Årsredovisning 2018 Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 28 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

111

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1954
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt: I föreningen finns tillgång till samlingslokal, gemensam tvättstuga, cykelförråd, hobbylokal, gym samt bastu med relaxavdelning.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Tennsoldaten
Organisationsnummer: 722000-1221
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 111
Antal lägenheter: 191
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Tennsoldaten bildades 1954 och föreningens hus stod inflyttningsklara 1957-1958. Föreningen äger fastigheten Tennsoldaten 1 med adress Johannelundsvägen 13-43. Föreningens hus omfattar 191 bostäder.
Hemsida: http://www.hsb.se/ostergotland/tennsoldaten

Parkering: 22 garageplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
115 parkeringsplatser. Går att hyra för 90 kr/mån samt med elstolpe för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Besöksparkering finns i området.

TV och bredband: Kabel-TV ingår i månadsavgiften.
Bredband. Hastighet: 250/100 Mbit/s. Fast kostnad: 125 kr/mån

Gemensamma utrymmen: Som medlem har man tillgång till föreningens många gemensamma utrymmen. Det finns fyra tvättstugor och tre grovtvättstugor.
I byggnaden på Johannelundsvägen 37-43 har föreningen en samlingslokal som av medlemmar kan hyras för fester, övernattning och andra aktiviteter. I lokalen finns ett fullt utrustat kök, bord och stolar, två sängar och ett piano. Uppskattningsvis rymmer lokalen 25-30 gäster.
Våren 2006 byggde föreningen en mindre träningslokal med bland annat en motionscykel, ett kombinationsgym, en crosstrainer, en roddmaskin, skivstänger och hantlar. Lokalen är belägen i entréplanet på Johannelundsvägen 43.
I källaren på Johannelundsvägen 15 finns det ett kombinerat hobby- och bordtennisrum.
Föreningens medlemmar har även tillgång till bastu med relaxavdelning som är belägen i trappuppgång nr 41.

Föreningen lät 2008 installera en kollektiv elmätare, vilket innebär att man köper el som en enda större kund. De boende slipper därmed nätkostnaden, som annars utgör en väsentlig del av elräkningen. Elkostnaden debiteras på den vanliga hyresavin, där den exakta förbrukningen anges för varje månad. Elkostnaden debiteras i efterhand med tre månaders eftersläpning.

Föreningens renoveringar

Gjorde renoveringar:
Takbyte -18
Säkerhetsdörrar -13
Fönsterbyte/balkongdörrar -13
Postboxar -13/14
Elledningar bytta -09
Stambyte inklusive badrumsrenoveringar -98/-99

Föreningen håller på att installera solceller på taken för att kunna producera egen el.

Energideklaration

Status: Utförd

TV

Kabel-TV ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband. Hastighet: 250/100 Mbit/s. Fast kostnad: 125 kr/mån (inkluderat i månadsavgiften)

Månadsavgift

Avgift: 1 446 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnad

270 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 170 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.27603 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

22 garageplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
115 parkeringsplatser. Går att hyra för 90 kr/mån samt med elstolpe för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Besöksparkering finns i området.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd, ett matkällarförråd (ej kylfläkt) och ett klädförråd på vinden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy