Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 450 000 SEK / Utgångspris
Adress
Semaforvägen 59, SALTSJÖ-BOO
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54.5 kvm
Avgift
2 738 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu har du möjligheten att köpa en helt nyproducerad lägenhet med sjöglimt

Var den första som flyttar in i denna nyproducerade lägenhet som bjuder på öppen planlösning och en härlig uteplats i sydvästläge. Köket bjuder på vita köksluckor och gott om förvaring och även arbetsytor. Här kan du enkelt laga en superb middag till dina vänner. Varför inte starta kvällen med en fördrink ute på uteplatsen. Efter en härlig kväll med dina vänner så somnar du gott i det rymliga sovrummet. Låt tvätten sköta sig själv i den kombinerade tvättmaskin/torktumlaren så har du färdig tvätt dagen därpå. Hela lägenheten är inred med en trendig stil och hög kvalité.

I Fyrhusen är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns många ytor att mötas på. Föreningen har gemensam takterrass med grannföreningen, bastu och relax samt även övernattningslägenhet och en svalkande pergola nere på innergården om du skulle känna att du fått för mycket sol från takterrassen.

Telegrafberget ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat. Här infinner sig lugnet och du kopplar snabbt bort storstadens stress och jäkt. Skulle stadens puls ändå locka är du där på drygt 20 minuter med bil. Kollektivt åker du SL-buss och blir planerna på en sjöbuss verklighet bjuder du i stället dig själv på lite vardagslyx med en båtfärd in till city. Med Sjövägen är avståndet kort.

Beskrivning

Hallen välkomnar dig med bra avhängningsmöjligheter, garderob och städskåp.

Köket bjuder på öppen planlösning till vardagsrummet med stora fönsterpartier i söderläge. Köket är från Ballingslöv och har gott om förvaring där även tillval har gjorts med ett vitrinskåp i glas. Kyl/frys, diskmaskin, ugn och micro. Tre stora fönster.

Vardagsrum och kök har gott om plats för både soffa och matplats. Njut av kvällsmaten ute på din uteplats som ligger i sydvästläge. I alla rum är det vitlaserad parkett och ljusa gråa målade väggar. Stort fönsterparti ut mot uteplatsen som även är inglasad.

Sover gott gör du i det rymliga sovrummet med garderober med vita skjutdörrar.

Badrummet har helkaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Här finns även en kombi tvättmaskin/torktumlare.

Övrigt: Det hör ett förråd till varje lägenhet om ca 4 kvm. Förråden är belägna i källarplan.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk plan.pdf Säljbroschyr Illustrationsplan

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun.

Storlek

Boarea 54.5 kvm. Areauppgifter enligt ekonomiska planen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

55

Våning / hiss

Entréplan
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB BRF Fyrhusen i Nacka
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 55
Antal lägenheter: 66
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen Brf Fyrhusen består 66 st lägenheter. Brf Fyrhusen kommer att bestå av fem hus, som placeras i en cirkelform. Husen byggs i sju våningsplan och varje våning kommer att ha två eller tre lägenheter i olika storlekar. Lägenheterna blir mellan två och fem rum och kök. Lägenheterna längst ner mot gården har egna uteplatser. Rumshöjden är cirka 2,60

Parkering: Under husen finns garage i två plan med 66 parkeringsplatser, varav cirka sju utrustas med långtidsladdare för elbilar. Preliminär kostnad för en garageplats är 1200 kronor per månad. Boende tar sig till garaget med hiss direkt från trapphuset. Tre av husen (hus 1?3) har hiss till det nedre garageplanet medan hissen i de andra två (hus 4?5)går till det övre garagedäcket. På gården finns dessutom två markparkeringar, varav den ena är en handikapparkering. Preliminär kostnad för en markparkeringsplats är 400 kronor per månad.

TV och bredband: Fastigheten är ansluten till fibernät för TV, bredband och telefoni. Föreningen tecknar gruppabonnemang med grundutbud. Debiteras varje lägenhet, för närvarande uppskattas månadskostnaden till 208 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: I Fyrhusen är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns många ytor att mötas på. I anslutning till husens entréer finns plats för rullstol och barnvagnar. I källarplan blir det cykelrum. Även innergården får en cykelparkering. I markplan (hus 5) byggs en gemensam grovtvättstuga som kan bokas från alla trapphus via ett digitalt system med interaktiv skärm. I föreningen finns också en övernattningslägenhet som kan nyttjas av de boende. I grannföreningen brf Kajen planeras det för en gemensam takterrass, bastu med relax-rum, styrelserum och träningslokal. Dessa utrymmen kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning.

Energideklaration

Status: Behövs ej

Månadsavgift

Avgift: 2 738 SEK / mån
I avgiften ingår värme och kallvatten. En obligatorisk avgift om 208 kr/mån för internet.

Tillträde

Lägenheten är klar för inflyttning

Driftskostnad

510 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
VA: 180 SEK
Elektricitet: 180 SEK
Driftskostnaderna är enligt schablon och el och varmvatten är enligt schablon från den ekonomiska planen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.62642 %
Andel av årsavgiften: 1.04127 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy