Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Basungatan 44, Ruddalen, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
3 283 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

GRÖNSKANDE UTSIKT och med ett toppenläge i huset. Helt insynsfritt och med stor härlig inglasad balkong i helt rätt sydvästläg Mysig lägenhet med renoverat kök med smakfulla materialval. Lugnt och omtyckt område med 5 minuters gångavstånd till spårvagnshållplats. Alldeles bredvid Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning. Gångavstånd till Frölunda Torg, Göteborgs bästa köpcentrum med ca 200 butiker samt 25 restauranger och fikamöjligheter. Cykelavstånd till havet med båtliv samt flera härliga badplatser och bra cykelväg in till Linnéplatsen. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir, på Hovåsbadet och härliga klippor och en mindre strand på Marholmen.

Beskrivning

Välkommen till en mysig lägenhet med en mycket trevlig planlösning.

Hallen har plats för förvaring i två stora garderober med överskåp. Ljust målade väggar och laminatgolv i valnöt.

Till höger finner ni köket. Det är fräscht renoverat med vit köksinredning med metallbeslag och arbetsbänk i trä med mosaikkakel ovan. köksutrustningen består av inbyggd kyl/frys, varmluftsugn, spishäll, micro, och diskmaskin. Matplatsen är trevligt belägen vid fönstret med grönskande och fri utsikt. Ljust målade väggar och laminatgolv i valnöt.

Bredvid köket finns vardagsrummet. Detta rum har gott om plats för både soffgrupp och matsalsgrupp. Vitmålade väggar/ljus fondvägg och likadant valnötsgolv som i resten av lägenheten. Från detta rum har ni utgång till den nybyggda balkongen. Den är inglasad och har helt rätt solläge samt grönskande utsikt över området. Här kan ni sitta och njuta från tidig vår till sen höst.

Till vänster i hallen finns badrummet som renoverades av föreningen. Här finns ett fönster som ger ljusinsläpp. Inredningen har helkaklat och klinkergolv. Utrustningen består av handfat med kommod, toalett och badkar.

Bredvid badrummet har ni sovrummet. Här finns det gott om plats för större säng och även en kontorshörna om ni önskar det. I detta rummet finns även tre garderober till förvaring och fyra överskåp.

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 54 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 3 av 7.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Kaverös i Göteborg
Organisationsnummer: 757200-7966
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 364
Antal lokaler: 0

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1954 ombyggt 2005
Föreningen består av 364 lägenheter på Basungatan 17-27 och Basungatan 18-46. Total lägenhetsyta är 20 039 kvm. Lägenheterna fördelar sig på 60 st 1 rok, 234 st 2 rok, 60 st 3 rok och 10 st 4 rok.

Parkering: Parkering kostar ca 142 kr/månad, med el ca 170 kr/månad. Eventuellt kort kö.
Kallgarage längst bort på gatan ca 255 kr/månad, på p-däck ca 270 kr/mån. Varmgarage ca 335 kr/månad. Det är i nuläget kö till garageplats. Gästparkering finns utanför huset.

TV och bredband: Kabel-tv och Internet | Kabel-tv och Internet via Comhem, basutbud för tv-kanaler ingår. Se www.comhem.se för mer information om utbud och priser. Internet går även få via Telia genom fiberanslutning, se www.telia.se för mer information om utbud och priser. Det finns finns även möjlighet att använda andra leverantörer.

Gemensamma utrymmen: Gemensamma tvättstugor (en i varje länga), gym & bastu på Basungatan 18, hobbyrum på Basungatan 30, festlokal på Basungatan 18, boulebana och grillplats i området.

Föreningens renoveringar

Ekonomi och renoveringar | Stambyte genomfördes 1994-1995, samtidigt renoverades samtliga badrum. Samtliga lägenhetsdörrar bytts ut till nya säkerhetsdörrar och ett nytt låssystem har installerats till portarna. Ny el i den här lägenheten och i hela föreningen 2017- 2019. Nya större och inglasade balkonger ( 7 kvm ) 2018-2019.

Månadsavgift

Avgift: 3 283 SEK / mån
i avgiften ingår värme, vatten och kabel-Tv.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Reparationsfond: 5 000 SEK

Övriga utrymmen

Vindsförråd och källarförråd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy