Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Krouthéns gata 6, Övre Vasastaden, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84 kvm
Avgift
4 448 SEK / mån
Rum
3 rum

Modern markplanstrea belägen i attraktivt område!

Med ett attraktivt läge på Krouthéns Gata finner du denna stilrena och charmiga trerummare om 84 kvadratmeter med egen stor uteplats, inglasad balkong, moderna ytskikt såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är bekvämt belägen på våning 1 av 5 i ett hus med hiss.

Rummen disponeras enligt ett stilrent Marbodal kök i vitt som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Två stora sovrum finns varav båda har djupa garderober med skjutdörrar. Goda förvaringsmöjligheter finns även i den stilrena hallen som har vita väggar och tillval i form av mörkt klinkergolv. Tillhörande finner ni två lyxiga och moderna badrum där det ena helkaklade badrummet har takdusch, spotlights, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Den här bostaden erbjuder inte bara en balkong utan även en stor uteplats. Balkongen är inglasad, mysig och takbeklädd med lättmöblerade ytor. Bostadens uteplats är lummig och insynsskyddad och bjuder på plats för bland annat loungedel samt grillplats.

Bostaden tillhör föreningen Brf Sveahov 2 som bildades 2017 och består idag av totalt 46 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker och lugn innergård, källarförråd samt cykelförråd. Föreningen disponerar över både garage som de boende kan hyra och som nås smidigt via hissen rakt ned i källaren.

Övre Vasastaden är en populär och lugn stadsdel som erbjuder närhet till bra restauranger, en välsorterad matbutik, frisör samt gym i området. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med cirka 10 minuters promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Detta boende måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Den stora och välplanerade hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och mörkt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall med djupa garderober och goda avhängningsmöjligheter.

Kök
Det stilrena, fräscha och moderna Marbodal köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av vitvaror från Bosch i form av induktionshäll, mikrovågsugn, kyl, frys, fläkt från Franke, diskmaskin och ugn. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, höga skåp och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Husets rymliga och sociala vardagsrum bjuder på fint ljusinsläpp, generös takhöjd och plats för soffa och matgrupp. Parkettgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du lägenhetens mysiga master bedroom, ett harmoniskt och fint rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har stora garderober med skjutdörrar och fint ljusinsläpp.

Sovrum 2
Ett inbjudande och harmoniskt sovrum med bra förvaring och plats för stor säng. Ljusa väggar och genomgående fint parkettgolv.

Badrum 1
Smakfullt, funktionellt och fräscht badrum med toalett, takdusch, handfat, handdukstork, spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Badrum 2
Detta lite mindre och praktiska badrummet har väggar i vitt och klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett.

Balkong
Inglasad, mysig och takbeklädd balkong som nås via vardagsrummet. Här erbjuds lättmöblerade ytor.

Uteplats
Via ett av sovrummen kommer du även till en lummig och fin uteplats tillhörande bostaden med plats för större matbord samt grill.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Sveahov 2 Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 84 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

51001

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sveahov 2
Organisationsnummer: 769631-1427
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 51001
Antal lägenheter: 46
Antal lokaler: 1

Brf Sveahov och Brf Sveahov 2 kommer slås samman i november 2019. Föreningarna är i dagsläget lika gällande storlek och ekonomi och delar idag gemensamma utrymmen som gästlägenheten, garaget och innergården. I och med denna sammanslagning av praktiska skäl kommer kostnader för skötsel och drift bli enklare att hantera samt att det kommer bli en styrelse i stället för två som det är idag. Föreningen kommer kunna få ett bättre förhandlingsläge för upphandling av tjänster så som ekonomisk förvaltning men även lånehandlingar för föreningen.
För allmän information om föreningen kontakta gärna styrelsen på styrelsen@sveahov.se.

Parkering: Föreningen disponerar över 37 parkeringsplatser varav 36 i garage. Separat kö i dagsläget. Garaget nås enkelt via hissen.
Boendeparkering för Vasastaden tecknas via kommunen. 370:-/mån.

Gemensamma utrymmen: Cykelrum, barnvagnsrum, källsortering och soprum finns i föreningens gemensamma utrymmen. Övernattningslägenheten är utrustad med bäddsoffa, utrustat kök och badrum med dusch och toalett. Bokning görs via styrelsen och kostar 250 kr/natt.

Energideklaration

Status: Beställd

Internet

I Telia Triple Play ingår bredband 100 Mbit/s, bredbandstelefoni, TV paket lagom, 40 kanaler, och 20 playtjänster. 220 kr/mån, ingår ej i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 448 SEK / mån

Driftskostnad

550 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
VA: 100 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.27400 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor lummig uteplats tillhörande bostaden samt en inglasad balkong. Bygglov finns för att glasa in uteplatsen och man får sätta upp markis. Skriftlig ansökan måste lämnas till styrelsen.

Övriga utrymmen

Källarförråd tillhörande lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy