Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 695 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Oxelallén 1A, Bunkeflostrand, BUNKEFLOSTRAND
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
118 kvm
Avgift
4 898 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

BRF-radhus i Bunkeflostrand med pool och lättskött trädgård

Bo nytt, enkelt och tillsammans! På 118 kvm får du ett hus där entréplan har en snygg, klassisk öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar ljus och yta. Ytorna är väldisponerade med smarta lösningar för att skapa förvaring. Från vardagsrummet öppnar du upp stora fönsterpartier för att gå ut på trädäcket som badar i ljus med sitt sydvästläge och ner i din pool för ett svalkande dopp. Hörntomten är lättskött med flera ytor för umgänge, här finns även ett litet förråd. På ovanvåningen har du din privata del av huset med tre sovrum. På båda planen finns badrum. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Entrén och hallen har klinkergolv och trappa upp till ovanvåningen, här finns även en rejäl klädkammare och plats för skrivbord under trappan.

Badrummet har WC, tvättställ, dusch, klinkergolv, mosaikgolv och kakel i dusch.

Tvättstugan ligger bredvid badrummet och har klinkergolv, vask, panna, tvättmaskin och torktumlare.

Köksinredningen har gråblå färg och bänkskiva i granit.. Här finns kyl, frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt, ugn, microvågsugn (vitvaror från Electrolux) och städskåp.

Vardagsrummet har stora fönster och ett skjutfönsterparti som öppnar upp mot trädgården. Både kök och vardagsrum har samma ekparkettgolv som binder samman utrymmena.

Ovanvåningen har 3 sovrum, där sovrum 1 har takfönster och fasadfönster, sovrum 2 har fasadfönster, sovrum 3 har takfönster och platsbyggd garderob.

Badrummet på ovanvåningen har WC, tvättställ, dusch, handdukstork, golvvärme (el) och takfönster.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar.pdf BRF ÅR Brf Ålkistan.pdf

Länkar

Film

Bostadsfakta

Kommun

Ålkistan 17, Malmö kommun, Skattesats 33.6%.

Församling

Limhamn.

Storlek

Boarea 118 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

1

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Fönster: 3-glasfönster aluminiumklädda träfönster.
Ventilation: Mekanisk frånluft
Övrigt: Papptak, hängrännor och stuprör i plåt, gjuten platta på mark, mellanbjälklag i trä, stomme i lättbetong (Ytong). Fönsterbänkarna är i granit komposit.
På entréplan finns golvvärme, på ovanvåningen finns element, förutom badrum som har golvvärme (el), handdukstork också el. På entréplan ligger ett enstavsparkettgolv förutom badrum och tvättstuga som har klinkergolv. Ovanvåningen har trestavsparkettgolv och badrummet har klinkers.

VA delas mellan de 3 BRF:erna där avräkningen kommer till ägaren av 1A.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump NIBE 470 F

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ålkistan 17
Organisationsnummer: 769634-7819
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1
Antal lägenheter: 3
Antal lokaler: 0

Brf Ålkistan 17 är en äkta förening som förvaltar den friköpta fastigheten Ålkistan 17 i Malmö. På föreningens fastighet står 3 radhus, uppförda 2017. Byggnaderna är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen fastighet har adressen Oxalallén 1 A-C.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Föreningens byggnader är uppförda 2017, därav är inga underhåll planerade ännu.

PARKERING
Egen biluppställning framför varje radhus.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fiber finns genom Ownit.

ÖVRIGT
Till varje radhus tillhör utvändigt förråd.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Föreningens ekonomi

Adbus sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse; Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1183 kr år 2020). Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (473 kr år 2020).

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: B
Energideklarationsdatum: 2017-09-14

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 898 SEK / mån
Vatten debiteras via föreningen, 300 kr/mån se driftskostnad.
Värme, hushållsel och sophämtning tillkommer se driftskostnad.

Driftskostnad

1 995 SEK varav:
Uppvärmning: 1 158 SEK
Försäkring: 200 SEK
VA: 300 SEK
Renhållning: 337 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 33.33000 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Uteplatsen har ett stort trädäck.

Bilplats

Det finns 2 st uppställningsplatser för bil.

Övriga utrymmen

Separat förråd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy