Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bersågränd 16, Enskededalen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
104 kvm
Avgift
4 301 SEK / mån
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Pontus Pärson
Ansvarig mäklare Pontus Pärson

Rymligt townhouse med takterass och låg avgift!

Här erbjuds ett rymligt boende för den stora familjen om tre plan med egen ingång, uteplats och takterrass i soligt sydvästläge! Här bor du med radhuskänsla om 104 kvm med eget cykelförråd i anslutning till uteplatsen. Lägenheten är belägen invid föreningens lummiga och barnvänliga innergård. Här erbjuds tre rogivande sovrum, kök med matplats i burspråk, goda förvaringsutrymmen samt ett nyrenoverat badrum. Vardagsrummet är beläget på övre plan med stora fönsterpartier och utgång till den inbjudande takterrassen för ljuva sommardagar. Terrassen kan med fördel glasas in för att skapa ett mysigt uterum. Gott om förvaringsutrymmen i form av garderober, klädkammare och förråd.

Brf Dalens Ekgård är en välskött och trevlig förening med mycket låg belåningsgrad om ca. 1594kr/kvm BOA. Föreningen har en trevlig och nyrenoverad innergård med lekplats, boulebana och grillmöjligheter. Föreningen tillhandahåller även cykelrum/barnvagnsförråd, snickarverkstad, tvättstuga och samlingslokal som går att hyra. Kort sagt en mycket trevlig förening med låga avgifter. I avgiften om 4301 kr ingår värme, VA, basutbud kabel-TV och bredband.

Här bor du centralt och barnvänligt med närhet till bland annat tunnelbana, skolor, förskolor, samt vackra promenadstråk. Dalens centrum med Sandsborgs tunnelbanestation ligger precis runt hörnet och Nytorps gärde med utegym finns en kort promenad bort. Globen Shopping och Gamla Enskede med anrika margaretaparken når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i Enskededalen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy