Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 880 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK
Adress
Briljantgatan 82, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
3 723 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 3:a med stor potential och låg avgift!

Välkommen till denna välplanerade 3:a på populära Briljantgatan, med låg avgift och stor potential!
Rymligt vardagsrum som får massor av ljus tack vare det stora fönsterpartiet och fantastisk utsikt. Bekvämt boende på våning 2/2, väl tilltagna ytor, gott om plats för förvaring samt inglasad balkong.

Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar samt omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård
Några minuters promenad bort ligger närmsta spårvagnshållplats där du kan välja mellan två olika linjer som tar dig in till centrum på ca 20 min.

Beskrivning

Välkommen till en lägenhet med välplanerad planlösning.

Hallen har gott om plats för avhängning och förvaring i en garderbob. Bredvid garderoben finns även plats för mer klädförvaring.

Sovrum 1 är till vänster i hallen. Här finns plats för både säng och skrivbord. Ljusa väggar och laminat med klinkerimitation. Från detta rum har ni en vidsträckt utsikt över den grönskande baksidan på huset.

Till höger om hallen finns wc. Här finns toalett, handfat och överskåp. Målade väggar och plastmatta på golvet.

Köket är bra planerat med en stor matplats intill tre fönster. Köksutrustningen består av spis, fläkt och stor kyl och frys.
Från köket når man också badrummet som är utrustat med badkar, handfat och tvättmaskin. Det finns även ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Kaklade/målade väggar och plastmatta på golvet.

Rakt fram från hallen finns det rymliga vardagsrummet med ett stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Härifrån har ni en panorama utsikt över grönområde. På golvet ligger valnötsmönstrat golv och ljusa väggar.

Från vardagsrummet nås sovrum 2 som är stort och luftigt och har gott om förvaring i form av en hel vägg med garderober.
Från detta rum finns utgång till den inglasade balkongen med härligt läge. Här kan ni sitta och njuta under sköna sommarkvällar.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Övre Briljant.pdf Stadgar Övre Briljant.pdf Energideklaration Briljantgatan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 70 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

570

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Två trappor upp
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1967

Föreningen

Föreningens namn: Brf Övre Briljant
Organisationsnummer: 769615-2342
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 570
Antal lägenheter: 52
Antal lokaler: 0

Föreningen äger och förvaltar fastigheten sedan 2008. Det finns 52 lägenheter på adressen Briljantgatan nr.77 - 85.

Föreningens renoveringar

Inget större planerat underhåll.

TV

Föreningen har tecknat gruppavtal med Comhem och Telia för leverans av TV, bredband och IP-telefoni.

Internet

Föreningen har tecknat gruppavtal med Comhem och Telia för leverans av TV, bredband och IP-telefoni.

Månadsavgift

Avgift: 3 723 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.87000 %
Andel av årsavgiften: 1.97000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy