Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK
Adress
Kvillegatan 35, Centrala Hisingen Porslinsfabriken, GÖTEBORG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
1 747 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 1,5:a med låg avgift och stor balkong i attraktiva Porslinfabriken!

Ta chansen att förvärva denna välplanerade 1,5:a med låg avgift, uppförd 2013, mitt i det attraktiva området Porslinfabriken på centrala Hisingen!
Bostaden är bra planerad genom den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet - perfekt för socialt umgänge. Genomgående parkettgolv i kombination med ljusa ytskikt ock fönster som sträcker sig längst med långsidan av bostaden gör bostaden ljus och trivsam samt skapar utrymme för kreativ inredning. Fullt utrustat kök, badrum med tvättmaskin och golvvärme och hall med bra förvaringsmöjligheter. Lägg därtill en sovalkov som rymmer en dubbelsäng och en egen stor balkong så blir detta det perfekta boendet för dig som söker en social och modern 1,5:a!

Nytänkande, miljösmart, modernt och bekvämt är alla centrala ledord för Porslinfabriken. Med sitt attraktiva citynära läge har detta område snabbt växt sig populärt. Handelsområden som Backaplan, Kvilletorget och nya Kvillebäcken erbjuder shopping samt ett världsligt utbud av ceféer och restauranger. Alldeles i närheten har man Keillers Park med fina motionsslingor och Ramberget som erbjuder en av Göteborgs bästa utsikter.

I Brf Drejaren bor du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med spårvagnen befinner du dig mitt i Göteborgs citypuls på 5 minuter.

Välkommen att boka in dig på visning!

Beskrivning

Välkomnande hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter i form av många platsbyggda garderober.
På golvet ligger både en vacker ekparkett som är genomgående för hela lägenheten.

I anslutning till hallen finns det fräscha, helkaklade badrummet med vardagslyx i form av golvvärme och kombinerad tvätt/torkmaskin. Badrummet är smakfullt helkaklat med kakel och klinker i toner av grått och vitt.
Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och dusch med vikbara dörrar som endast tar plats vid användning.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med fint ljus via fönsterpartier och balkongdörr som ger en luftig känsla i hela rummet. En mycket social planlösning som utnyttjar varenda kvadratmeter optimalt.
Lätt att möblera med matplats, soffa och övrigt möblemang efter behov. Den neutrala och smakfulla basen bestående av vita väggar och ekparkett skapar goda förutsättningar för kreativ inredning med textilier och tavlor.

Köket är klassiskt inrett med vita luckor, gråa kakelplattor samt mörk bänkskiva. Utrustning som finns är: kyl/frys, spis, ugn, fläkt samt diskmaskin.

Den stora balkongen är bostadens pärla och har uppsyn över innergården. Perfekt placering mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för loungemöbler, grill samt blomsterarrangemang: skapa dig en mysig plats för att avnjuta en kopp kaffe eller ett glas vin i goda vänners lag! Här utlovas många härliga dagar som kvällar.

Sovalkoven rymmer med enkelhet en dubbelsäng samt annan möbel som byrå eller bokhylla. Möjlighet för att sätta upp en avskiljare finns.

Till lägenheten hör ett förråd.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration 2015.pdf BRF BRF_Drejaren-Stadgar.pdf BRF BRF_Drejaren-Årsredovisning-2018.pdf

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 40 kvm.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

922

Våning / hiss

Våning 2 av 6.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Drejaren
Organisationsnummer: 769621-6725
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 922
Antal lägenheter: 80
Antal lokaler: 1

Bostadsrättsföreningen Drejaren består av 80 lägenheter samt en lokal i hörnet Kvillegatan/Herkulesgatan. Huset är sex våningar, lägenheterna är luftiga med antingen uteplats, balkong(er) och vissa av de övre lägenheterna har en indragen takterrass. Inflyttning i Drejaren skedde med start i januari 2013.

Område ligger bra till på alla tänkbara sätt. Det är gångavstånd till förskolor och skolor, service och butiker i Lundby. Handelsområdet Backaplan, Kvilletorget och Ramberget är närmsta grannar. Dessutom tar du dig både ut i naturen och till innerstan snabbt tack vare goda kommunikationer, från Hjalmar Brantingsplatsen som bara ligger ett halvt stenkast bort.

Parkering: Föreningen har 45 parkeringsplatser i garage. Uthyrning av garageplatser sköts via hemsidan. Kostnaden för en garageplats är 900 kr/mån. Det finns två lediga garageplatser just nu.
Kontrollerad med föreningen 2019-11-08.

TV och bredband: Telia är leverantör av bredband, TV och telefoni. Abbonemangsavgiften för grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen: Medlemmarna kan via grannföreningen Fältspaten hyra deras gästlägenhet.
I källaren finns garage, cykelparkering, cykel- och lägenhetsförråd. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus i källarplan.

Föreningens ekonomi

Föreningen beslutade höja årsavgiften med 2 % f.o.m 2019-01-01.

Föreningens renoveringar

Inga större underhållsarbeten är planerat före 2025.
Följande underhåll har gjorts:
2013- Uppgradering av bredbandsnätet till 100/100 för samtliga 80 lägenheter.
2014- Beslut togs om möjlighet till inglasning av balkonger/uteplatser.
2015- Gjordes följande investeringar: Cykelställ med stöldsäker förankring, piggar på taket för att göra landning för ovälkomna fåglar mera ovälkommen, dörrhandtag och automatik för öppning/stängning av fyra ytterdörrar mot gården, samt dörrar mot hissentré (under januari 2016) och klimatläggning i den uthyrda lokalen (Kvillegatan 27).
2016-Debitering av vattenförbrukning för medlemmen införs. Installation av öppning/stängning av fyra ytterdörrar mot gården, samt dörrar mot hissentré.
2017- Mindre underhåll har genomförts enligt underhållsplanen.
2018- Alla takarmaturer har försetts med LED-lampor, likaså all utomhusbelysning, Alla fyra entréer har försetts med väggstolar.

Planerat:
2019- Obligatorisk ventilationskontroll kommer att utföras.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: B
Energiförbrukning: 56 /per kvm (atemp) och år

TV

Telia Tripe play: Telia kanalpalet Lagom ingår i avgiften.

Internet

Telia Triple Play: bredband 100/100 ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 1 747 SEK / mån
inkl värme och Telia Triple Play. Det är separat mätning av hushållsel och varm- och kalltvatten för varje lägenhet.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en trevlig utegård. Det finns en lekplats, cykelparkering samt sittgrupper.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.70454 %
Andel av årsavgiften: 0.72343 %

Bilplats

Föreningen har 45 parkeringsplatser i garage.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy