Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tranbärsvägen 21A, Sturefors, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
2 752 SEK / mån
Rum
2 rum

Trivsam markplanstvåa i Sturefors

Enastående chans att förvärva en lägenhet med utpräglad radhuskänsla! I omtyckta Sturefors finns nu chansen att förvärva denna mysiga markplanstvåa med hörnläge, egen grästäppa och två fina uteplatser. Här kan man enkelt slå sig till ro och njuta av ett lugnt och tryggt boende med fint läge då baksidan ut mot en vacker ekdunge. Omgivningarna är trivsamma med en bilfri närmiljö, vackra grönområden och en rogivande atmosfär.

Lägenheten är disponerad på 66 kvadratmeter och inrymmer ett socialt utformat kök med matplats intill fönsterparti, ett rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen och den lilla trädgården, ett stort sovrum, duschrum samt två förvaringsutrymmen. Lägenheten håller ett fint genomgående skick och genomsyras av hög bekvämlighet och tilltalande färg- och materialval.

Här bor du i en solid bostadsrättsförening med låg belåning, väl underhållna fastigheter och en engagerad styrelse. I månadsavgiften på 2 752 kr ingår vatten, bredband, TV och garage. Garageplatsen återfinns i en länga ett stenkast bort. Det finns en gemensam tvättstuga att tillgå som är belägen några steg bort från lägenheten. Det finns även en gemensamhetslokal och bastu som kan nyttjas av medlemmarna.

Sturefors är ett idylliskt samhälle som blivit omåttligt populärt tack vare det bekväma avståndet in till Linköping. Det tar ca 10 minuter med bil och 20 minuter med buss in till city. Dessutom finns det cykelväg hela vägen in till stan. Bussförbindelserna är goda med täta avgångar. I samhället finns två grundskolor och flertalet förskolor. Det finns även en välsorterad matbutik och en kvarterskrog. Oavsett var i Sturefors du befinner dig har du alltid närhet till naturen. Dessutom finns en trevlig badplats på bekvämt gång/cykelavstånd från huset.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy