Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 990 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Bagarbyvägen 13C, Tureberg, Sollentuna
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
98 kvm
Avgift
5 139 SEK / mån
Rum
4 rum

Fräscht bostadsrättsradhus med attraktivt, centralt läge!

Välkommen till ett mycket välplanerat bostadsrättsradhus med centralt, barnvänligt läge! Hus i två plan med härlig, insynsskyddad tomt med soligt västerläge. Nedre plan med fräscht kök, ljust vardagsrum, matrumsdel, modern tvättstuga och wc samt rymlig hall. Övre plan med tre bra sovrum (ett med balkong), bra förvaringmöjligheter och fräscht duschrum/wc. Duschrum, wc och tvättstuga är renoverade i samband med stambyte 2015 och köket är renoverat 2018. Lugnt, barnvänligt område med närhet till Sollentuna centrum & kommunikationer. Förening med god ekonomi. Föreningen disponerar ett flertal garageplatser och parkeringsplatser utomhus. I föreningen finns också gemensamhetslokal, bastu, snickeri, tork/mangelrum, hobbyrum samt boulebana.

Beskrivning

NEDRE PLAN

Rymlig HALL med klinkergolv, bra plats för ytterkläder, litet fönster och garderob med skjutdörrar. Trevlig, öppen planlösning mot köket och matrumsdelen.

Fräscht KÖK (renoverat 2018) med matplats för 2-3 personer. Parkettgolv, fönster mot entrésidan och bra arbetsytor. Fullt utrustat med, dubbel kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Trevlig, öppen planlösning mot matrummet och hallen med bardisk.

Modern TVÄTTSTUGA (renoverad 2015) med klinkergolv, målad vägg, tvättmaskin, tvättho, förvaringshyllor och förvaring under trappen.

Separat WC (renoverad 2015) med klinkergolv, halvkaklad vägg, wc och handfat.

MATRUMSDEL med parkettgolv, och stor öppning mot vardagsrummet.

Ljust VARDAGSRUM med parkettgolv, stort fönster och utgång till tomten på baksidan. Tomt med bästa solläge mot föreningens gräsmatta med boulebana. Här finns en trädäckad uteplats, gräsmatta, planteringar och insynsskyddande häck.

ÖVRE PLAN

HALL med parkettgolv och två garderober.

Fräscht DUSCHRUM (renoverat 2015) med klinkergolv, kaklade väggar, bra duschplats med vikväggar, wc, handfat, handdukstork, fläkt och infällda spotlights.

Stort MASTER BEDROOM med parkettgolv, rymlig klädkammare och utgång till balkong mot baksidan.

Stort SOVRUM med parkettgolv, fönster mot framsidan och klädkammare.

Ytterligare ett SOVRUM med laminatgolv och fönster mot framsidan.

Övrigt

Töjnan är ett varierat villaområde med blandad bebyggelse och mycket charm. Här kan man möta lugnet samtidigt som det finns bra kollektivförbindelser i närområdet med bussar och pendeltåg (ca 15 min till city). Det går lätt att ta sig till Sollentuna samt Kista centrum där det finns ett rikt utbud av butiker och restauranger. Det är även nära till Stinsen köpcentrum & Häggviks Handelsplats. Nära till Järvafältet med strövområden och natur. För barnfamiljen är Töjnan ett givet val med sin närhet till flertalet dagis, förskolor och skolor i området.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF T2 Stadgar_2018-05-16.pdf Årsredovisning Brf Tärnan 2 2017.pdf Bagarbyvägen 13C Energideklaration.pdf Tärnan nr 2 Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sollentuna kommun, Skattesats 31.23%.

Församling

Sollentuna.

Storlek

Boarea 98 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

D22

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: 2 plan

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tärnan nr 2
Organisationsnummer: 714800-1998
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: D22
Antal lägenheter: 43
Antal lokaler: 0

Brf Tärnan 2 har ett centralt läge i Sollentuna med promenadavstånd till centrum och pendeltåg. Stabil förening med god ekonomi. Ett stenkast från huset går buss t ex Sergels Torg och Kista. Föreningen består av 42 bostadsrättsradhus. Till föreningen hör även en mysig lekpark och allmänning med boulebana.

Parkering: P-plats, garage eller carport kan hyras av föreningen genom separat kö. Det finns två längor med garage. De är placerade i anslutning till hus D och hus E (9 platser) 450 kr/mån. Carport med eluttag för motorvärmare finns på norra vändplan (15 platser) 275 kr/mån. Parkeringsplatser med eluttag för motorvärmare finns i anslutning till garage vid hus E samt vid carport vid hus F och hus A (8 platser) 130 kr/mån. Parkeringsplatser på kommunalmark, utan motorvärmaruttag, finns på norra vändplan (3 platser).

TV och bredband: Comhem är leverantör av TV i Tärnan 2. Alla lägenheter har två uttag med TV och radio. I uttagen för TV finns Comhems basutbud tillgängligt för alla. Ett basutbud ingår i avgiften.

Alla lägenheter har tillgång bredband via stadsnätet. Läs mer på Sollentuna Energis hemsida för att välja leverantör av bredband.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns en gemensamhetslokal med bastu, snickeri och hobbyrum.

Föreningens ekonomi

Brf Tärnan 2 c/o Christina Holmén
Bagarbyvägen 13 o
191 34 Sollentuna

Föreningens renoveringar

2015- Stambyte
2013 - Bullersanering mot Bagarbyvägen (byte av fönster).
2013 - Friskluftsfilter
2012 - Staketbyte mot Bagarbyvägen.
2010 - Installation av radonsugar
2009 - Spolning av liggande stammar, uppförande av station för pappersåtervinning, byte av radiatorer i garage, utvändig målning (fönster balkongdörrar m.m.).
2007 - Byte av undercentral (värmeväxlare), byte av stamventiler för värmesystem samt avstängningsventiler för tappvatten, byte av samtliga radiatorventiler, nya ytterdörrar.
2005-2006 - Elstambyte i samtliga radhus
1991-1992 - Omläggning av tak

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 145 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2011-09-11

TV

Kabeltv via ComHem. Basutbud ingår.

Internet

Fiber via SEOM.

Månadsavgift

Avgift: 5 139 SEK / mån

Driftskostnad

442 SEK varav:
Elektricitet: 442 SEK
Total elförbrukning 2017 var,
2744 kWh = 5310:-

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.37000 %
Andel av årsavgiften: 2.37000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1162 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Härlig tomt med trädäckad altan, gräsmatta, planteringar och insynsskyddande häck. Tomten vetter mot väster med bästa solläge.

Det finns även en balkong på övre plan med soligt västerläge.

Bilplats

I föreningen finns varmgarage, carport och parkeringsplatser utomhus. Kölista.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy