Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK / utgångspris
Adress
Tvillingarnas gata 333, Brandbergen, Brandbergen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
4 215 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus fin tvårumslägenhet om 66 kvm med balkong i västerläge

En trappa upp på Tvillingarnas Gata 333 hittar du denna ljusa och välplanerade lägenhet med balkong i bästa läget med eftermiddagssol. Här finns ett rymligt ljust kök, stort sovrum, välplanerat vardagsrum, ett extra förråd byggt mellan sovrum och vardagsrum, möblerbar hall och ett badrum.

I närheten finns exempelvis Brandbergen Centrum och Brandbergens populära utomhusbad. Det är heller inte långt till Port 73 och Haninge centrum med sitt stora service utbud. På promenadavstånd finns busshållplats där direktbussar tar dig till Gullmarsplan på ca 25 minuter och om du har bil tar du dig ut till skärgårdsidyllen Dalarö på ca 20 minuter.

Beskrivning

Hall
Möblerbar välkomnande hall i vinkel där det finns plats för mindre möblemang förutom de tre garderoberna som redan finns. Från hallen når du vardagsrummet, badrummet och köket. Ljust fint laminatgolv och fin gråmönstrad tapet.

Vardagsrum
Det här vardagsrummet är stort och rymligt med plats för både soffa och matsalsmöblemang. Här har man byggt ett förråd mellan vardagsrum och sovrum för extra förvaring. Från detta rummet har du utgång till balkongen med eftermiddags- och kvällssol! Samma fina laminatgolv som i hallen och ljust målade väggar (cappuccino) förutom en mönstrad fondvägg i brunt.

Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och andra möbler, här finns tre garderober. Ljust laminatgolv och samma färg på väggarna som i vardagsrummet förutom en randig fondvägg i blått och turkost.

Kök
Välplanerat kök med arbetsbänk i u-form med både rostfri diskbänk och ljus laminatbänkskiva med vitt kakel ovanför och skåp med vita luckor. Matplats för 4-6 personer. Bra ljusinsläpp tack vare de tre fönstren. Här finns nyare vitvaror som kyl/frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin. Ljust fint laminatgolv och vita väggar förutom en mönstrad röd vägg.

Badrum
Ljust, delvis kaklat badrum med badkar, handfatskommod med spegelskåp ovanför och wc. Ljus våtrumsmatta och vita väggar.

Dokument (pdf)

BRF Stadgar BRF Energideklaration 330-334 BRF Årsredovisning brf Söderby (2018).pdf

Länkar

Föreningens hemsida

Bostadsfakta

Kommun

Söderby 2:14, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Storlek

Boarea 66 kvm. enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1423

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
en trappa upp
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1967-74

Föreningen

Föreningens namn: Brf Söderby 2:14
Organisationsnummer: 769616-8405
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1423
Antal lägenheter: 275
Antal lokaler: 6

Föreningen består av totalt 8 hus (två höghus och
sex låghus) belägna på Tvillingarnas gata 323 till 327 och 330 till 339 och Oxens gata 236 till 245 samt tre garage och en utomhusparkering. Fastigheten förvärvades från Akelius den 28 december 2010.

De 275 lägenheterna är fördelade över 1:or, 2:or, 3:or och ett antal 4:or, samtliga med tillhörande förråd (för höghusen i källarplan och för låghusen i anslutning till lägenheten).

Området ligger utmed Söderbyleden, en trivsam del av Brandbergen med Tyresta Nationalpark inpå knuten. Här har man nära till allmänna kommunikationer och serviceinrättningar. Söderby 2:14 är en förening som drivs med målsättningen att alla ska trivas, gammal som ung.

Föreningens ekonomi

Ingen förändring gällande månadsavgiften // Styrelsen (CÖ 17/10-19)

Föreningens renoveringar

Under 2014 har Brf Söderby 2:14 sett över hissarna och renoverat dessa.
Installation av FTX-aggregat (beslutad underhållsplan).
1991 Gjordes en renovering/genomgång av fastigheterna och då gjordes bedömningen att stambyte ej behövde genomföras. 2015 fanns inget problem med stammarna heller och de finns inget stambyte planerat.
Sandlådor täpptes igen och skapade istället lek/spelytor där luffarshack och hopphagarna nu finns - 2012
Tätbanden byttes på samtliga låghus - 2012
Reparationer av garage 2013
Reparation av hissar 2013
Elinistallationer och ventilation 2013

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 202 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-10-22

TV

Det är Telia som levererar TV och bredband till lägenheterna. I månadsavgiften ingår Telias programpaket Lagom.

Internet

Det är Telia som levererar TV och bredband till lägenheterna. I månadsavgiften ingår Telias programpaket Lagom.

Månadsavgift

Avgift: 4 215 SEK / mån
Inkl värme, vatten, tv-lagom

Driftskostnad

350 SEK varav:
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.47280 %
Andel av årsavgiften: 0.47069 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong i västerläge

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy