Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ranchen 120, Stöten, Sälen, Malung
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
34 kvm
Avgift
1 524 SEK / mån
Rum
3 rum

Mysigt boende i Brf Fjällbyn, Stöten

Välkommen till denna mysiga bostadsrätt i parhus vid Fjällbyn i Stöten! Här befinner du dig mitt i fjällvärldens centrum med liftnära läge och längdskidspår runt hörnet!
Lägenheten fördelas på vardagsrum och kök, två stycken sovrum och badrum. Närmaste lift är Fjällbyn, som tar dig vidare upp till Stöten Centrum och ut i Stötens skidsystem. Lägenheten säljs möblerad och utrustad förutom personliga tillhörigheter. Fri parkering. Ett skidskåp ingår i månadsavgiften till föreningen. Avgiften till föreningen betalas kvartalsvis. Bostaden ligger inte på någon uthyrning.

Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 370 meter och Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Det ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår.
Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och lite flackare backar. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt utan att trängas i långa liftköer. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, hittar du Sälens bästa skidåkning. Nedfarterna här är för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning. Alla skidbackar ligger nära våra boenden och det är enkelt att ta sig med lift vart du än önskar.

Scandinavian Mountains Airport ligger endast 17 min bort med bil och kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.
Kontakta mäklare för visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy