Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / utgångspris
Adress
Centrumvägen 2B, Vagnhärad - Centralt, Vagnhärad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63.7 kvm
Avgift
3 962 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Centrumvägen 2B! Här hittar du en ljus och trevlig 3:a. Genomgående ljusa väggar och ekparkett. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar härlig rymdkänsla. Utgång till uteplats i fritt läge. Sovrum med garderobsvägg samt rymligt helkaklat badrum med TM/TT. Gemensam festlokal/övernattningslägenhet. Lugnt läge med absolut närhet till centrum. Parkering på gården.

Beskrivning

Välkommen till Centrumvägen 2B!
Alla väggar är målade i vitt och på golvet ligger en trestavig ekparkett förutom i hall och badrum där golvet består av grå klinker.
Intill hallen finns tre garderober.

Det fina och sociala köket är från Ballingslöv, med vita luckor och bänkskiva i mörk laminat samt kakel som stänksskydd. Vitvaror är från Siemens och består av spishäll, inbyggnadsugn, micro, kyl, frys, spisfläkt samt diskmaskin.
Matplats invid fönstret för 4-5 personer.
Vardagsrummet rymmer soffgrupp och tv-möbel.

Det större sovrummet rymmer dubbelsäng och tre garderober. Det mindre rymmer en säng och sängbord samt har en garderob.

Badrummet är helkaklat med klinker och golvvärme. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens. Vit handfatskommod, wc-stol och dusch med svängda glasdörrar. Spotlight i taket för bra belysning.

Välkommen till ett trevligt boende med hög standard!

Dokument (pdf)

Planritningar STADGAR Brf Valhall 20180420.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 33.65%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 63.7 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1B1001

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Elförbrukning: 5 520 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Valhall
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1B1001
Antal lägenheter: 18
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 962 SEK / mån

Driftskostnad

700 SEK varav:
Elektricitet: 700 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 6.05000 %
Betalas av: Köpare

Bilplats

Uteplats i fritt läge.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy