Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 450 000 SEK
Adress
Prismastigen 1, 5tr, Dalénum, LIDINGÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74 kvm
Avgift
4 496 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt och bekvämt i marin miljö

Välkommen till denna sjönära och trevligt planerade 3:a med fin utsikt över kajen och vattnet. Kök, matplats och vardagsrum i öppen och tilltalande planlösning med fint ljusinsläpp. Fint badrum med duschplats och tvättutrustning. Smakfulla materialval och hög standard med bl a genomgående ekparkett. Garageplats går att hyra.

Beskrivning

Välkomnande hall i vinkel med svartmelerat klinkergolv och platsbyggd garderob med skjutdörrar. I anslutning ligger badrum samt ett sovrum med hel garderobsvägg och skjutdörrar. Hallen mynnar ut till en trivsam sällskapsdel med vardagsrum, matplats och kök i öppen och tilltalande planlösning med fönster i två väderstreck. Utgång till en stor balkong i söder/väster med utsikt över kajen och vattnet. I anslutning till vardagsrummet ligger det andra sovrummet.

Modernt och stilrent kök från Marbodal med vita skåpsluckor med speglar, gråmelerad granitskiva, två rostfria diskhoar och ljust kakel. Utrustning: varmluftsugn, fläkt, helintegrerad diskmaskin, mikrovågsugn och två st kombinerade kyl/frys i fullhöjd. Maskinell utrustning i rostfritt från Siemens.

Smakfullt badrum med helkaklade vita väggar och svartmelerat klinkergolv. Tak med infällda spotlights. Duschhörna med vikbara väggar i glas, kombinerad handduk-och tvätthängare, tvättställ med kommod och badrumsskåp. Praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskin/torktumlare (Siemens) samt flera förvaringsskåp.

Övrigt

Mycket bekvämt och modernt boende med härliga promenadstråk längs med vattnet och i Kappstas naturreservat. I området finns badstrand, café, SATS, populära pizzerian 450 gradi och Coffe and Cava Co samt Restaurang Villan med lunchservering och som går att hyra för events. Vid Larsbergs centrum finns ICA-Kvantum, bank och annan tänkbar service. Goda kommunikationer och med bil tar det 7 minuter till Lidingö centrum, 10 minuter till Ropstens T-bana och knappt 15 minuter till Stockholms innerstad. Du kan även ta båten från Larsbergs brygga via Nacka Strand till Nybrokajen. Pendla till jobbet med livskvalitet!!

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 Stadgar Info garage/parkeringsplatser

Bostadsfakta

Kommun

Lidingö kommun, Skattesats 31.28%.

Församling

Lidingö.

Storlek

Boarea 74 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

0040-01-02-21401

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Kajtorget Dalénum
Organisationsnummer: 769631-7515
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0040-01-02-21401
Antal lägenheter: 141
Antal lokaler: 2

Parkering: Garage går att hyra för 1.000 kr/månad. Hissen går ner till garaget.

TV och bredband: Telia Triple Play

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns cykelparkering och barnvagnsrum. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5-6 kvm.

TV

Tv och bredband via fiber (Telia Triple Play).

Månadsavgift

Avgift: 4 496 SEK / mån
I avgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play

Gårdsplats/innergård

Trevlig innergård med bänkar och sandlådor.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.69000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong med avskärmande balkongväv och sjöutsikt. Möjlighet finns till inglasning.

Vägbeskrivning

Efter Lidingöbron, följ Södra Kungsvägen och tag höger rondellen vid AGA. Följ vägen ner i området och följ våra skyltar SkandiaMäklarna till Prismastigen 1. VÄLKOMMEN!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy