Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mannagrynstorget 1, Saltsjöqvarn, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
133 kvm
Avgift
6 920 SEK / mån
Rum
5 rum

5:a, möjlig 6:a i etage med tre balkonger

Välkommen till idylliska Saltsjöqvarn och en underbar 5:a på 133 kvm som med enkla medel kan nyttjas som 6:a. Här bor du högst upp i huset i en etage våning som erbjuder tre stora balkonger varav två är inglasade.

Lägenheten flödar av ljus tack vare de många olikformade fönstren i alla fyra väderstreck. Genomgående vackra ekparkettgolv och fräscha ytskikt. Det smakfulla köket med en anslutande matplats är väldisponerat, luckor i björk, bänkskivor i svart granit och mosaik som stänkskydd. Intill köket finns en av lägenhetens balkonger där man med fördel avnjuter frukosten i solsken. Vardagsrummet är även det stort och öppnar upp sig mot matplatsen med utgång till den ena inglasade balkongen med eftermiddags och kvällssol. De tre mysiga sovrummen är alla ljusa med stora fönster och erbjuder god förvaring i flertalet garderober. Ena sovrummet kan enkelt delas av för att skapa ytterligare ett rum (se alternativ planlösning). Här finns också två fullutrustade helkaklade badrum båda med dusch, det ena med badkar och tvättpelare.

På övre plan med utgång från allrummet finns den tredje balkongen. Där intas gärna middagar i kvällssolen med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp.

I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära med klassiska byggnader blandat med nya. Samtidigt har du bokstavligen innerstan runt hörnet. Längs kajen finner du ett promenadstråk med utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad som östra Södermalm. Till Sickla köpkvarter med stort utbud av butiker, ateljéer, restauranger och nöjen,tar det 3 minuter med Saltsjöbanan från Henriksdals station.Med utmärkta kommunikationer tar du dig till Slussen och stadens puls på bara ett par minuter. Buss 53 och 93 passerar bara några meter från huset och Henriksdal Station är 150 meter bort, där går Saltsjöbanan och flertalet bussförbindelser med mycket täta avgångar. SL-båten som lägger till på kajen några få minuters promenad från porten, tar dig smidigt till bland annat Djurgården och Nybrokajen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy