Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Magasinsgatan 61B, Öster, Varberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
1 887 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad etta med närhet till centrum

Välkommen till denna välplanerade 1:a belägen nära Varbergs centrum. En lägenheten med bra ljusinsläpp och neutrala färgval. Här finns ett smakfullt renoverat badrum, helkaklat med golvvärme och rymlig dusch med glasväggar. Vitmålat plankgolv finns genomgående i alla rum och ger lägenheten extra karaktär. Köket består av svarta köksluckor och svart bänkskiva, med snygga rostfria detaljer, samt turkost kakel som ger liv åt köket. I anslutning till köket finns plats för matbord, här finns också utgången till balkongen. Denna är belägen i söderläge med sol från morgon till kväll. Här kan du spendera dina dagar och kvällar på vår- och sommarhalvåret, dessutom finns det plats för grill.
Vardagsrummet är väl planerat med en skiljevägg för en separat sovplats. Skiljeväggen är dessutom flyttbar och kan justeras efter önskad storlek.

På baksidan av huset finns en gemensam uteplats. Här finns även två cykelförråd samt parkeringsplatser tillhörande husets lägenheter, dessa är även försedda med privat laddstation för elbil och motorvärmare.
I källaren finns ett förråd samt en nyrenoverad tvättstuga.

Här bor ni med närhet till såväl centrum som mysiga promenadstråk i skogen, dessutom ligger Ica Nära precis över gatan.

Välkommen hem!

Beskrivning

Hall - Ljusmålad hall med två rymliga garderober

Badrum - Helkaklat med wc, mörk kommod samt dusch med glasväggar. Golvvärme finns.

Kök - Svarta köksluckor samt svart bänkskiva i laminat, med rostfria detaljer. Kyl och frys i vitt från Siemens, diskmaskin från Bosch, vit fläkt samt spis/ugn från Gorenge. Turkost kakel ovanför diskbänken, i övrigt vitmålade väggar. Plats för matbord finns i anslutning till vardagsrum. Möjlighet att skärma av rummen finns med hjälp av gardin.

Vardagsrum/sovplats - Vardagsrummet är smart planerat med flyttbar skiljevägg mot sovplats. Garderober på bild tillhör säljaren och medföljer ej vid överlåtelsen. Vita väggar med en mörkgrå fondvägg. Fönster mot både väst och sydvästläge ger mycket ljusinsläpp.

Balkong i söderläge, med sol från morgon till kväll. Balkongen är upprustad med fin trall på golvet, samt tralldetaljer på ena väggen. Härlig utsikt över takåsar och havet.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Trädlyckan 45.pdf Årsredovisning BRF Trädlyckan 2018, signerad.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Trädlyckan 45, Varberg kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Varberg.

Storlek

Boarea 40 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1202

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Trädlyckan 45
Organisationsnummer: 769622-6682
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1202
Antal lägenheter: 8
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

Gjorda renoveringar: 2012: nya ledningar för vattenburen värme installerades. Fönster och balkongdörrar på fasad åt söder och väster har bytts ut. Tvättstuga har renoverats och nya maskiner är installerade. Ny altan åt norr, staket i söder och fasad tvättad.

TV

Fiber finns, abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren

Internet

Fiber finns, abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren

Månadsavgift

Avgift: 1 887 SEK / mån
Värme, vatten och parkeringsplats ingår. Abonnemang för tv, bredband och hushållsel tillkommer.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 8.54020 %
Andel av årsavgiften: 7.19000 %

Uteplats

Gemensam uteplats finns

Bilplats

Bilplats ingår i månadsavgiften

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy