Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Oxelgatan 31, Ekhagen, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
86.5 kvm
Avgift
4 832 SEK / mån
Rum
3 rum

Trea med fräscha ytskikt och vackra vyer!

Välkommen till Ekhagen och denna trevliga trerummare om 86,5 kvadratmeter. Familjevänligt område med vy mot lekplats och innergård från balkong i soligt läge. En lägenhet i mycket bra skick som det bara är att flytta in i. Bostaden i sig har genomgått en hel del renoveringar 2015/2016 - alla väggar är målade, nytt kök, garderober i sovrummen, inglasad balkong, nya golv, nya lister och nya dörrar. Här finner Ni ett ljust, öppet och välplanerat vardagsrum samt ett socialt och stilrent kök. Lägenheten har vidare två stora sovrum och en välplanerat och yteffektivt hall. Bostaden upplevs ljus och öppen vilket fönster i dubbla väderstreck medför. Något som inte bör tas för givet är den inglasade balkongen där Ni garanterat kommer tillbringa många timmar på. Från både det stora sovrummet och vardagsrummet får Ni en underbar vy ut över takåsar samt fri sikt över Jönköping och Vättern.

Riksbyggen Bostadsrättsförening Jönköpingshus Nr 10 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, parkeringsplats och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 4832 kronor ingår värme, vatten, grundutbud-TV.

Här på Ekhagen är det lätt att trivas och läget på Bokgatan är fenomenalt. Här bor du naturnära med Ekhagen centrum på bekvämt avstånd. Med buss eller en lite längre cykeltur når du med enkelhet Jönköping City. I området finns fina grönområden, vackra promenadstråk, idrottsanläggningar, lekplatser och bra kommunikationer.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy