Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Linggatan 17, Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
2 220 SEK / mån
Rum
2 rum

Tilltalande tvåa högst upp i huset med västerbalkong

Låt dig tilltalas av en karaktärsfull 40-talstvåa belägen i hjärtat av Vasastaden. Här presenteras en smart planerad bostad om 55 kvadratmeter, belägen på tredje våningen med härlig balkong i västerläge med sol från förmiddag till sen kväll sommartid.

Lägenheten präglas av ljus och rymd med en generös takhöjd på 2,70 m, stora fönsterpartier och behagliga färg- och materialval. Köket, som renoverades 2011, är mycket smakfullt med sina vita skåp, betongbänkskiva och stänkskydd i massivt glas. Vardagsrummet är spatiöst och väldigt tilltalande med vitmålade väggytor, vackert originalträgolv och öppen spis som är provtryckt med anmärkning i nuläget. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong som med sitt eminenta västerläge bidrar med många soltimmar! Intill vardagsrummet ligger sovrummet som har flertalet inbyggda garderober, vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Badrummet renoverades 2012 och har ett stilfullt utförande med golvplattor av normalslipad gråbrun Borghamnskalksten och vitt kakel på väggytorna.

Här bor man i en mycket stabil och familjär bostadsrättsförening med mycket låg belåning och välskötta fastigheter. Månadsavgiften ligger på endast 2 220 kr och då ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband! Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Det finns möjlighet att hyra en parkering för endast 300 kr/mån. Föreningen har dessutom en övernattningslägenhet, bastu och gemensamma uteplatser med grillar som kan nyttjas av medlemmarna.

Mycket tilltalande läge med kort cykelavstånd till citykärnan och direkt närhet till flertalet restauranger, matbutiker och övrigt serviceutbud. Goda kommunikationer för dig som cyklar eller åker buss.

Sammantaget är detta ett mycket trivsamt boende i mycket bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas från dag ett!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy