Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
750 000 SEK
Adress
Norra gatan 10, Norr, GÄVLE
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
26.5 kvm
Avgift
1 576 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Kvadratsmart etta med låg månadsavgift

Välkommen till denna yteffektiva etta med låg månadsavgift som inkluderar bredband. Optimal första-/studentlägenhet med genomgående ljusa och fräscha ytskikt, kök från 2014 och helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Allrummet erbjuder härligt ljusinsläpp av det stora fönsterpartiet, plats för säng, soffa och mindre matgrupp. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Här bor du i en förening med god ekonomi och som erbjuder gemensam tvättstuga, relax med bastu och gym, föreningslokal samt övernattningslägenheter. P-plats med motorvärmare finns ledigt för 200kr/mån. Lägenheten har ett centralt läge med kort promenadavstånd till centrums utbud av affärer och restauranger, närhet till centralstation och cykelavstånd till högskolan. Här finner du allt för ett trevligt boende!

Välkommen att boka in dig för visning!

Beskrivning

Välkomnande hall med plats för avhängning, ljusa målade väggar och laminatgolv som är genomgående i hela lägenheten. Garderob för ytterligare avhängningmöjligheter och förvaring.

Allrummet erbjuder plats för säng, soffa och mindre matgrupp. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Klädkammare/garderob för bästa möjliga förvaring.

Välplanerat kök från 2015 med vitt klinker och ekbänk, utrustad med kombinerad kyl och frys (2013), spis och fläkt (2015).

Helkaklat och rymligt badrum från föreningens stamrust 2004. Förberett för tvättmaskin med draget avlopp, vatten och el.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Norrmalm.pdf Årsredovisning 2018 Brf Norrmalm.pdf Energideklaration.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar Brf Norrmalm.pdf BRF Årsredovisning 2018 Brf Norrmalm.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Norrtull 30:9, Gävle kommun, Skattesats 34.89%.

Församling

Gävle Heliga Trefaldighet.

Storlek

Boarea 26.5 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

30-2810-1-26-10

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1951
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf HSB Norrmalm i Gävle
Organisationsnummer: 785000-1194
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 30-2810-1-26-10
Antal lägenheter: 54
Antal lokaler: 6

Föreningen äger fastigheterna Norrtull 30:7 och 30:9.

Parkering: Föreningen disponerar totalt 34 parkeringsplatser.

TV och bredband: Tv och bredband via Telia.

Föreningens renoveringar

2016: Iordningställande av 12 stycken nya källarförråd.
2016-2017: Fönsterbyte.
2017: Utbyte av tvättmaskin, avfuktare, investering i motorvärmarcentral.
2018: Ombyggnad av soprum och cykelrum, utbyte av torktumlare.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 116 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-05-30
Energiprestanda primärenergital: 111 /kWh per kvm och år

TV

Kabel-tv via Telia

Internet

Bredband via Telia

Månadsavgift

Avgift: 1 576 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och BR-tillägg.

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.88469 %
Andel av årsavgiften: 0.88469 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Bilplats

P-plats med motorvärmare finns ledigt för 200kr/mån

Övriga utrymmen

Ett källarförråd hör till lägenheten. Utöver det erbjuder föreningen två gemensamma tvättstugor, lokal med relax, gym och bastu, samt övernattningslägenheter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy