Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK
Adress
Bäckabrinken 41 b, Kävlinge, Kävlinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
122.5 kvm
Avgift
7 461 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Inflyttningsklar lägenhet

Välkommen till denna stilrent renoverade lägenhet. Hallen vi kommer in i har plats till ytterkläder direkt innanför dörren. Lite längre in finns det garderober med plats till mer förvaring. Till höger om hallen ligger ett nyligen renoverat badrum med snygg våtrumsmatta. Här finns det dusch, toalett, vask och gaspanna. Det är även förberett för att kunna sätta in tvättmaskin och torktumlare. Köket uppdaterades 2016 med nya luckor och nytt golv från Pergo. Rakt fram från hallen finns vardagsrummet med fint ljusinsläpp och utgång till ett stort trädäck. På övre plan tre sovrum i bra storlek samt ett genomgångsrum som idag fungerar som sovrum men som lika väl kan användas som ett litet allrum. Det finns även ett badrum och liten klädkammare på övre plan.

Beskrivning

Hall:
Mörkt golv från Pergo samt vita släta väggar. Plats till ytterkläder samt garderob.
Kök:
Nya luckor 2016. Mörkt golv från Pergo och vita släta väggar. Vit kakel mellan överskåpen och diskbänken. Spis med häll, Cylinda (2017). Fläkt, Franke (förenings ansvar). Diskmaskin, Bosch (2017). Kyl och frys, Cylinda (2016).
Badrum:
Renoverades 2016 med plastmatta i grått. Dusch med duschväggar, vask och toalett och gaspanna (förenings ansvar) . Det finns möjlighet att sätta in tvättmaskin och torktumlare.
Vardagsrum:
Ekparkett och vitmålade väggar.
Övre hall:
Laminatgolv och vitmålade väggar samt mindre klädkammare.
Sovrum 1:
Ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Garderob.
Sovrum 2: Ljust laminatgolv och gråmålade väggar.
Genomgångsrum/allrum:
Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.
Sovrum 3:
Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar 166 Rinnebäck Årsredovisning 2018 (2).pdf Stadgar Brf. Rinnebäck.pdf Bäckabrinken 41.B-Energidekl..pdf

Bostadsfakta

Kommun

Kävlinge kommun, Skattesats 31.03%.

Församling

Kävlinge.

Storlek

Boarea 122.5 kvm. enligt lägenhetsregistret.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

18-166-1-100-6

Byggnad

Byggnadsår: 1988
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Gas

Föreningen

Föreningens namn: Brf Rinnebäck
Organisationsnummer: 716438-5440
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 18-166-1-100-6
Antal lägenheter: 140
Antal lokaler: 0

Brf Rinnebäck bildades samma år som byggåret 1988. Föreningen äger marken. Det finns 140 lägenheter fördelade på 2 rok 23st, 3 rok 56st, 4 rok 49st, 5 rok 12st.

Ekonomi
HSB Skåne sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse, Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köpare eller säljare betalar (1163 kr år 2019). Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (465 kr år 2019). Som boende i en HSB förvaltad bostadsrättsförening tillkommer även Medlemsandel och medlemsavgift, läs mer på https://www.hsb.se/skane/medlem/privatperson/om-medlemskapet/undantag-medlemsansokan/undantag-medlemsformular/.

Den för år 2019 upprättade budgeten visade inget höjningsbehov och styrelsen beslutade att lämna årsavgifterna oförändrade för 2019.

Underhåll och renoveringar
Föreningen följer underhållsplan.
2010-2013 Byttes alla gaspannor ut.
2016 Installation av fiber.
2018-Byte av träpaneler, uppfräschning av föreningens hårdytor.
Föreningen tittar på att sätta laddstolpar.
På de punkter som bostadsrättsföreningen ansvarar för enligt stadgarna utförs löpande underhåll.

Gemensamma utrymmen
Övernattningslägenhet för uthyrning. I grannföreningen Brf Harrie och Brf Rinnbo finns festlokal att hyra, för mer information se: http://www.brf-rinneback.se/gemensamhetslokaler/

Kabel-Tv och bredband
Kabel-Tv levereras via Sydantenn och grundutbudet ingår i avgiften. Bredband via Sydantenn, 1000/1000 mbit ingår i avgiften. (Fiber installerades 2016)

Garage och parkering
Till varje bostad finns en parkering. Besöksparkering finns men får inte användas av boende utan är till för besökare. Parkeringsförbud gäller inom hela området på gator och gångar. Gårdarna är bilfria och man får endast köra in för av- och pålastning. Det finns ett antal parkeringsplatser som hyrs ut, hör av er till expeditionen för mer information eller ansök om en extra parkeringsplats om behov finnes. För att möta ökat behov hos föreningens medlemmar och dess besökare har föreningen utökat antalet parkeringsplatser.

Övrigt
I föreningens försäkring, ingår bostadsrättstillägget för medlemmarna

Kontakt
http://www.brf-rinneback.se/
expeditionen@brf-rinneback.se

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2019-02-06
Energiprestanda primärenergital: 91 /kWh per kvm och år

TV

Fiber. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet

Fiber. 1000/1000 ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 7 461 SEK / mån

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

1 200 SEK varav:
Uppvärmning: 800 SEK
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.83986 %
Andel av årsavgiften: 0.84059 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Badrum 2016.
Ny el på hela entréplan samt dragit ut el på både framsida och baksida.
Ny ytterdörr, ansvaret för dörren övergår till lägenhetsinnehavaren.

Uteplats

Inhägnad framsida med gräsmatta och stensatt uteplats.
Trädäck över hela baksidan.

Bilplats

Garage med plats till en bil. Plats till en bil framför garaget.

Övriga utrymmen

Garage. Isolerat förråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy