Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK
Adress
Kvarngärdesgatan 8E, Söder, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
3 299 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad genomgångstvåa på omåttligt populära Söder

Mycket fint renoverad genomgångstvåa på omåttligt populära Söder. Här bor du i ett av de finaste husen på Söder med fina detaljer och bostaden är mycket representativ i sin moderna tappning. Lägenheten har många fina detaljer såsom takhöjd om ca 3,15 m, stora fönster och en mycket fin kakelugn som nyligen renoverades och är fullt fungerande idag, denne ger en otrolig mysfaktor till lägenheten. Påkostat kök från Marbodal med vita köksluckor och moderna vitvaror från välkända fabrikat. Köket är stort och ger gott om utrymme för ett större matsalsbord, perfekt för middagar med större sällskap. Lägenheten är genomgående i huset vilket ger ett trevligt ljusinsläpp genomgående i lägenhetens alla rum. Sovrum med garderober för bra förvaringsmöjligheter. Genomgående trestavsparkett av ek. Helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg, wc, kommod och handdukstork. En perfekt tvåa för den kräsne på hjärtat av Söder.

Här bor man i hjärtat av Söder på en av Eskilstunas mest eftertraktade adresser med oslagbart läge nära Eskilstunaån. Ett par stenkast bort, längs den korta promenaden mot centrum, möter de mysiga kaféerna och butikerna i Gamla Staden. Gott om förrådsutrymme tillhör. Äkta bredband (fiber/LAN) finns installerat. Det här är ett boende något utöver det vanliga och som gör sig bäst när det upplevs direkt på plats.

Välkommen hem!

Beskrivning

Välkomnande entré med garderober för bra förvaringsmöjligheter. Redan här möts du av den genomgående parketten av ek och den trevliga takhöjden om ca 3,15m.

Trevligt sovrum med förvaringsmöjligheter i garderober. Sovrummet ger utrymme för en dubbelsäng och två mindre sängbord på vardera sida om sängen. Sovrummet är målat i vitt och har precis som i övriga lägenheten ekparkett.

Påkostat kök från Marbodal med vitvaror i rostfritt från välkända fabrikat. Den långa bänkskivan i grått möter snyggt upp mot de borstade handtagen och det vita kaklet från välkända Höganäs. Köket erbjuder mycket bra arbetsytor och förvaring. Köket inrymmer matsalsmöblemang av större modell, perfekt för middagar med de större sällskapen. Kök och vitvaror från Siemens från 2017. I köket återfinns bostadens tvättmaskin som även har torktumlarfunktion.

Mycket smakfullt renoverat badrum från 2017 som gjordes i samband med bostadsrättsföreningens stambyte. Kakel och klinkers från Höganäs. Badrummet är utrustat med handdukstork som värms upp av el och vatten, wc, kommod samt spegel och dusch bakom glasvägg.

Vardagsrum med vacker kakelugn som är fullt brukbar. Vardagsrummet är rymligt, här finns plats för en större soffa. Mycket ljusinsläpp tack vare stora fönster.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 - Brf Lyckokojan Stadgar - Brf Lyckokojan

Bostadsfakta

Kommun

Stämjärnet 2, Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 56 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

5-3276-1-106-4

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1898
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Övrigt: Enligt årsredovisning
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Lyckokojan
Organisationsnummer: 769609-9915
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5-3276-1-106-4
Antal lägenheter: 16
Antal lokaler: 2

Parkering: I föreningen finns det totalt 14 st parkeringsplatser dessa går att hyra av föreningen och till dessa platser är det separat kösystem.

TV och bredband: Kabel-tv via Comhem
Internet via Stadsnät

Gemensamma utrymmen: Det finns tvättstuga och förråd i de gemensamma utrymmen

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar:
Fasadrenovering 2009
Marksten vid entré 2010
Takvärme 2012
Byte av fjärrvärmecentral 2012
Byte av entrédörrar 2013
Byte av fönster 2013
Stambyte 2017

TV

Tv via kabel-tv alternativt via fiber

Internet

Bredband via fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 299 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Trevlig innergård i söderläge med planeringar och flertalet uteplatser som kan nyttjas av föreningensmedlemmar.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Driftkostnaden är schablonmässigt beräknad och beror till stor del på nyttjandegraden

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.13856 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Fina uteplatser arrangerade på föreningens gemensamma gård.

Bilplats

I föreningen finns det totalt 14 st parkeringsplatser dessa går att hyra av föreningen och till dessa platser är det separat kösystem.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy