Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vittangigatan 9, Vällingby, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 586 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastiskt 2:a i Vällingby Centrum

Ljus och nyrenoverade pärla med perfekt läge i Vällingby centrum. Lägenheten har renoverats smakfullt och planlösningen optimerats. Köket är stilrent och modernt med vit skåpsinredning och vitvaror. Helkaklad badrum. Rymligt vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp från två fönsterpartier med plats för soffa, matbord samt tv bänk. Stort sovrum med garderober och anslutningen mot balkong i soligt läge. Här finns nytt genomgående parkettgolv och nymålade vita väggar samt klinker vid entrén.

Här bor ni med direkt närhet till Vällingby City. Det är nära till grönområden kring Nälstaängarna och vackra Grimsta naturreservat med härliga promenadstråk i skog och längs Mälarens vatten. I Vällingby City finns all tänkbar service med ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, gym, simhall, bibliotek, restauranger och caféer. Här finns det bästa av två världar, närhet till både fantastisk natur och utmärkta kommunikationer och all tänkbar service

Beskrivning

Ett modernt och smakfullt renoverad 2:a i hjärtat av Vällingby Centrum med balkong i soligt läge.

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning. Mörk klinker och ljust målade väggar.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med ljus och luftig känsla i delvis öppen planlösning mot kök. en naturlig samlingsplats för härligt umgänge eller mysiga hemmakvällar med nära och kära. Här finns plats för soffgrupp, TV-bänk och dator/arbetshörna. Parkettgolv och ljust målade väggar. Fönster i matsal del som lyser upp rummet.

BADRUM
Fräscht helkaklad badrum. Tvättställ med badrumsskåp och belyst spegel ovanför. Duschhörna, WC och handduksvärmare. Förberett för tvättmaskin och torktumlare för enkel installation.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober. Ekparkettgolv, vitmålade väggar. från sovrummet når man ut till bostadens balkong i soligt läge.

KÖK
Smakfullt och tidlöst utförande med vita luckor och handtag i borstat aluminium. Vitt kakel mellan bänkskiva och luckor. Mellan köksdelen och vardagsrum finns matplats. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Stilrena vitvaror i rostfritt stål. Utrustning: häll, inbyggd Kombinerad ugn och micro, fläkt, kyl och frys i vitt.
Köket är nyrenoverad under december 2019.

Dokument (pdf)

Planritningar Välkommen till Brf Fyrfärgspennan 1.pdf Energideklaration Vittangigatan (Äldre) Ny beställd.pdf Stadgar.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.61%.

Församling

Vällingby.

Storlek

Boarea 41 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1026

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1952
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Fyrfärgspennan 1
Organisationsnummer: 769623-2524
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1026
Antal lägenheter: 190
Antal lokaler: 0

Föreningen Fyrfärgspennan 1 med adress Vittangigatan 3-41 samt Jämtlandsgatan 150 i Vällingby. Fastigheten innehåller totalt 190 lägenheter och uppfördes 1952-53. Löpande renoveringar är genomförda under 2000-talet och fastigheterna är stambytta. Stabil förening med god ekonomi samt ett stort dolt kapital i form av flertalet hyreslägenheter.

Stambyte: 2005
Balkonger har renoverats
Frånluftsfläktar
Elinstallationer har bytts ut

Ekonomisk förvaltare: Deloitte.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 144 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2008-09-08

TV

Com Hem / ingår i avgiften

Internet

CoomHem / Finns möjlighet fiber

Månadsavgift

Avgift: 2 586 SEK / mån
Inkl. värme, vatten, tv och bredband

Driftskostnad

356 SEK varav:
Försäkring: 180 SEK
Elektricitet: 176 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.4562 %
Pantsättningsavgift: 444 SEK
Överlåtelseavgift: 1114 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2006-2008 Stambyte
2014 Tak
2019 Rörspolning

Närområde

Kommunikation: Vällingby T-Bana samt bussar
Närservice: Vällingby Centrum

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy